Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hydrator TT 2,5 l Rose sport palack - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A Hydrator TT 2,5 l Rose sport palack egy trendi fitness flakon akár 2,5 literes űrtartalommal, mely gondoskodik a hidratáltságodról edzés alatt vagy útközben. A praktikus űrtartalom mellett imádni fogod stílusos matt színét is, melyet GymBeam logo egészít ki. Az innovatív ivókupakja és karcsú nyaka teszi kényelmessé az ivást belőle. A palack belsejében lévő szűrő biztosítja a táplálék-kiegészítők tökéletes elkeverését. A Hydrator TT sport palackot a parktikus akasztóval fel is akaszthatod.

 
Akciós ár 2 990 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 690 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Hydrator TT 2.5 l Rose sport palack - trendi fitness flakon 2.5 literes űrtartalommal, stílusos matt színben

A Hydrator TT 2.5 l Rose sport palack egy stílusos fitness flakon, mely az akár 2,5 literes űrtartalmának köszönhetően gondoskodni fog edzés közben, munkahelyen vagy útközben is a hidratálásidról. Biztosan imádni fogod a megnyerő matt színét, melyet a GymBeam logo egészít kiA flakonnak innovatív kupakja és keskeny nyaka van, melytől a ivás még kényelmesebb. Ráadásul van benne egy praktikus szűrő, amely tökéletesen keverl el a fehérjéfet, edzés előtti italod, a kreatin vagy az aminosav kiegészítőt. Sőt, a Hydrator TT 2.5 l Rose sport palackon van egy praktikus akasztó is, amelynek segítségével felakaszthatod.

A vásárlók véleményei

Hydrator TT 2,5 l Rose sport palack - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Hydrator TT 2,5 l Rose sport palack - GymBeam
A Te értékelésed
Termékcímkék
Új
Forgalmazó
28
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8586022212130
Bruttó súly
0.23 kg
Hosszúság
14.00 cm
Szélesség
14.00 cm
Magasság
27.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Hydrator TT 2,5 l Rose sport palack - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ