Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HMB 1250 XXL - ActivLab

Gyártó: ActivLab
Rating:
100 %

A HMB 1250 XXL táplálékkiegészítő serkenti az izomtömeg növekedését, segíti az erő növelését, felgyorsítja a regenerálódást és az izmok megújulását, támogatja a pozitív nitrogén egyensúlyt. Ezenfelül pedig még a zsírégetést és a fogyást is elősegíti. Minden egyes tabletta 1250 mg HMB-Ca-t tartalmaz, és ez 1000 mg tiszta HMB-t jelent.

Hosszú távon nem elérhető

HMB 1250 XXL: fejlett formula, amely gátolja a katabolikus folyamatokat, támogatja az izomtömeg-növelést és a zsírégetést

A HMB (hidroxi-metil-butirát) 1250 XXL a leucin esszenciális aminosav biokatív metabolitja. Hatására nökeszik az izomtömeg és beindul a zsírégetés. Megakadályozza a fehérjék lebomlását, óvja az izomsejteket a sérülésektől az edzések során, valamint erős antikatabolikus erővel bír. A fehérjék bomlása csupán elenyésző mértékű, tehát a HMB-nek köszönhetően a fehérje egyensúly az izmok növekedéséhez vezet. A HMB hatása fokozatos és hosszantartó.

 

HMB 1250 XXL

 

Minden egyes HMB 1250 XXL tabletta 1250 mg HMB-Ca-t tartalmaz, vagyis 1000 mg tiszta HMB-t. A táplálékkiegészítőt aktív életet élőknek, sportolóknak ajánljuk, továbbá a termék támogatja a fogyási folyamatot is.

 

A HMB 1250 XXL előnyei

  • 1250 mg HMB-Ca tablettánként
  • megakadályozza a fehérjék szétesését
  • növeli az izomtömeget és az erőt
  • zsírégető hatással bír
  • erősíti a szervezet védekezőképességét

 

Összetétel

Béta-hidroxi Béta-metilbutirát, E570 zsírsav, zselatin.

 

Adagolás

Az edzések napján vegyünk be 1 tablettát minimum 30 perccel az edzés előtt, 1 tablettát az edzés után és 1 tablettát lefekvés előtt. Olyan napokon, amikor nincs edzés, 1 tablettát vegyünk be lefekvés előtt. A maximális napi adagot nem szabad túllépni.

 

Tápérték táblázat

Tápérték1 adag (1 tabletta)
HMB-Ca1250 mg
 ebből HMB1000 mg 

 

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő készítmény. A megadott napi mennyiséget nem szabad túllépni. A készítmény nem helyettesíti a változatos étrendet. A termék nem megfelelő gyermekek, terhes nők és szoptatós kismamák számára. Nem ismertek a termék mellékhatásai. Nem tartalmaz semmilyen olyan anyagot, amelyek a WADA kódex - antidopping kódex tiltólistáján szerepelnek, sem pedig genetikailag módosított alapanyagokat. A készítmény nyomokban tartalmazhat szóját, gabonaféléket és dióféléket. A termék száraz helyen, bezárt csomagolásban, kisgyermekektől elzárva tartandó. A gyártó, a beszállító és a forgalmazó nem felelnek a nem megfelelő használatból és tárolásból származó károkért. Használjuk fel a csomagoláson jelzett időpontig.

A vásárlók véleményei

HMB 1250 XXL - ActivLab

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény HMB 1250 XXL - ActivLab

Write Your Own Review
Véleményt ír:HMB 1250 XXL - ActivLab
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

HMB 1250 XXL - ActivLab

A kérdés leírása
Írj választ