Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HGH Day 60 kapsz. - Activlab

Gyártó: ActivLab
Rating:
100 %

A HGH Day egy nappali növekedéshormon serkentő, amely támogatja a HGH növekedéshormon termelését, serkenti a fehérjék bioszintézisét és ezzel az izomtömeg növekedését, valamint a teljesítmény növelését is. Ez a termék főleg az erő-és teljesítménysportokat űző sportolók számára javasolt. A termék arginint és ornitint tartalmaz, mégpedig 2:1 arányban, szintén cinket is, amely kiváló hatással van a növekedéshormon állandó szintjének a megőrzésére.

Nincs raktáron

A HGH Day egy nappali növekedéshormon serkentő, amely támogatja a HGH hormon termelését, az izomtömeg és teljesítmény növekedését

A HGH Day egy táplálék kiegészítő, amely a szervezetre a növekedéshormon nappali serkentőjeként hat. A HGH mindenekelőtt azoknak a sportolóknak javasolt, akik az erő-és teljesítménysportokra összpontosítanak. Az ekdizon, a maca gyökérből (Lepidium Meyenii) származó kivonatban fordul elő és támogatja a növekedéshormon termelését (HGH). Ezen kívül, stimulálja a fehérjék bioszintézisét és ennek köszönhetően támogatja az izomtömeg növekedést, valamint a katabolikus folyamatok korlátozását is. Az ekdizon tevékenysége a fizikai terhelés soráni teljesítménynövelésre hat. A HGH Day arginint és ornitint tartalmaz, mégpedig 2:1 arányban, szintén cinket is, amely kiváló hatással van a növekedéshormon állandó szintjének a megőrzésére

 

hgh day ativlab

 

HGH Day és az előnyei:

  • Hatékony nappali növekedéshormon serkentő
  • Támogatja a HGH növekedéshormon termelését
  • Ornitint és arginint tartalmaz
  • Serkenti a fehérjék bioszintézisét
  • Támogatja az izomtömeg növekedését
  • Támogatja a teljesítmény növelését
  • Megfelelő az összes sportoló számára

 

Összetétel:

Maca gyökér kivonat (Lepidium Meyenii), arginin, ornitin-hidroklorid, E470b csomósodásgátló, kelát, borítás összetétele (zselatin, E171 színezék).

 

Adagolás:

Edzési napokon fogyasszon 3 kapszulát, a nem edzési napokon pedig 2 kapszulát, azonnal a reggeli ébredés után.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (3 kapsz)
Maca kivonat1500 mg
 ebből β-ekdizon7,5 mg
Arginin900 mg
Ornitin HCL450 mg
Cink15 mg
A vásárlók véleményei

HGH Day 60 kapsz. - Activlab

Write Your Own Review
Véleményt ír:HGH Day 60 kapsz. - Activlab
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

HGH Day 60 kapsz. - Activlab

A kérdés leírása
Írj választ