Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Görgős csuklószíj MFA 332 - Mad Max

Rating:
100 %

A görgős csuklószíj arra való, hogy a jobb fogást biztosítja a nehéz húzós gyakorlatoknál, a nyújtón, pedig a gyomorizmokat erősítő gyakorlatoknál, függő helyzetben. Maximálisan előnyösek a hátizmok, derékizmok, a combhátizmok és a gyomorizmok gyakorlatánál. 

Hosszú távon nem elérhető

GÖRGŐS CSUKLÓSZÍJ


A Mad Max görgős csuklószíj a fogás megerősítésére szolgál. A Mad Max görgős csuklószíj alkalmas nehéz húzógyakorlatoknál, hasizomgyakorlatoknál, melyet bordásfalon lógva végzünk. A Mad Max görgős csuklószíj nagyon jól alkalmazható háterősítésnél, hátsó combizom gyakorlatoknál és hasizomgyakorlatoknál. Minőségi, maximálisan szilárd, csúszásmentes anyagból készült a Mad Max görgős csuklószíj. A tépőzár segítségével könnyen felcsatolható a görgős csuklószíj. Egy kis henger található a Mad Max PIN görgős csuklószíj végén, mely önzáró csatlakozást biztosít, ha a görgőt beteszi a tenyerébe. Hogy edzés közben ne kelljen levenni a Mad Max PIN görgős csuklószíjat, a tenyérrésze tépőzárral ellátott, így könnyen levehető. Technikai adatok - Görgős csuklószíj Mad Max: 

  • minőségi görgős csuklószíj 
  • maximálisan szilárd, csúszásmentes anyagból készült a csuklószíj
  • önzáró csatlakozás  
  • a csuklószíjat edzés közben nem szükséges levenni 
  • a csuklószíj tenyérrésze neoprénnel bélelt
  • a csuklószíj mérete univerzális

 

A csomagolás 1 pár csuklószíjat tartalmaz (2 darab - minden kézre 1)


A vásárlók véleményei

Görgős csuklószíj MFA 332 - Mad Max

Write Your Own Review
Véleményt ír:Görgős csuklószíj MFA 332 - Mad Max
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Görgős csuklószíj MFA 332 - Mad Max

A kérdés leírása
Írj választ