Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Glutamine Drive Black 150 g - Nutrex

Gyártó: Nutrex

A Glutamine Drive black egy glutamin aminosav, ameny növeli az izmok aminosav koncentrációját, amivel elősegíti a növekedésüket, csökkenti a toxikus ammónia termelését a szervezetben és javítja a kreatin felszívódását. Ez a termék 100%-ban tiszta és hitelesített L-glutamin, aminek köszönhetően az izmok maximális teljesítményét és regenerációját érhetitek el.

Hosszú távon nem elérhető

Glutamine Drive Black: glutamin aminosav a jobb teljesítmény és regeneráció érdekében

Glutamine Drive Black egy glutamin, amely az izomszövetben leggyakrabban előforduló aminosav (60%), így izomtömeg növelésekor a testnek nagy mennyiségben van rá szüksége. A glutamin nélkülözhetetlen az izom-stressz idején. Folyamatos glutaminpótlással megakadályozzuk az izmok károsodását, sorvadását, az esetleges katabolizációs folyamatokat és támogatjuk a növekedési hormon termelését. A glutamin megakadályozza az izomtömeg pusztulását. Az aminosavak azon csoportjába tartozik, amelyek az izmokban jelentősen növelik a hormonok természetes szintjét befolyásoló anabolikus (növekedési) folyamatokat. Glutamine Drive Black tökéletesen tiszta, kiváló minőségű glutamin.


Gátolja a glukokortikoidok okozta miosztatin  kibocsátást és izomsorvadást. A glutamin csökkenti a leucin oxidáció mértékét, segíti mind a szöveti, mind a plazma leucinszint fenntartását és az izomszövet ezen okbóli degradációját. A glutamin kiemelt szerepet tölt be a szervezet-védekező rendszerének, immunitásának biztosításában, az edzésterhelés okozta immunitás csökkenés ellensúlyozásában, a "túledzés" megelőzésében. Számos immunsejt, mint a limfociták és a macrofágok legalább akkora mértékben használnak glutamint energia igényük fedezésére, mint glukózt. A glutamin emellett részt vesz a GSH szintézisben, mely szervezetünk egyik legjelentősebb antioxidánsa.


glutamine drive black glutamin


A glutamin már kis mennyiségben is fokozza a növekedési hormon elválasztást, így segíti az izomépítést és a zsírbontást. Az American Journal of Clinical Nutrition című szaklapban megjelent kutatás adatai szerint csupán 2 gramm L-glutamin elfogyasztása 90 perc elteltével jelentős emelkedést okozott a plazma növekedési hormon szintben.


Glutamine Drive black és előnyei

  • növeli az izmok aminosav koncentrációját
  • növeli a kreatin felszívódását
  • az izmok maximális teljsítménye
  • az L-glutamin tiszta és hitelesített formája
  • elősegíti az izomtömeg és az erő növelését

 

Összetétel

100% L-glutamin

 

Adagolás

Keverjen el 1 mérőkanálnyi adagot vízben. Fogyassza rögtön az edzés után. A kreatinnal való kombinálás esetén: 30 perccel az edzés előtt és 30 perccel az edzés után.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adagolókanál (5 g)
L-glutamin 5000 mg 

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolás 5-25 ° C-on, gyermekektől elzárva, fagytól, nedvességtől és közvetlen napfénytől megvédve. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás általi károkért.

A vásárlók véleményei

Glutamine Drive Black 150 g - Nutrex

Write Your Own Review
Véleményt ír:Glutamine Drive Black 150 g - Nutrex
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Glutamine Drive Black 150 g - Nutrex

A kérdés leírása
Írj választ