Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ginkgo Biloba 100 tabl - Scitec Nutrition

A Ginkgo Biloba a Ginkgo levelek kivonata, ezzel együtt fontos antioxidánsknak is számít, amely jótékony hatással van a kognitív teljesítményre és a megfelelő mikrokeringés fenntartására. A legnépszerűbb növényi termékek közé tartozik antioxidáns tulajdonságokkal. Hatásai közé tartozik a kapillárisok tisztítása, valamint a kapillárisok regenerálódásának támogatása.

Hosszú távon nem elérhető

Ginkgo biloba - fontos antioxidáns, amely elősegíti az agyi működést, a memóriát és tisztítja a kapillárisokat

A Ginkgo bilobát fontos antioxidánsnak tartják és elsősorbany olyan növénynek, amelynek hatóanyagai jótékony hatással vannak az agy működésére. Jótékony hatásait leveleinek kivonatából a hagyományos kínai gyógyászat már több, mint 5 ezer éve hasznosítja. Ginkgo bilobát az egyik legnépszerűbb növényi termékként tartják számon. A Ginkgo biloba hatása az agyban hasonló a kávé koffein hatásához egy nagy különbséggel – a Ginkgo kiváló antioxidáns is, hatóanyagai védelmet nyújthatnak a szabad gyökök sejteket károsító hatásai ellen, vagyis védi a sejteket a roncsolódástól. A hatás ezért lényegesen hosszabb, tartósabb, de a koffeinnel ellentétben hiányzik az azt követő fáradtság állapota. 

 

ginkgo biloba scitec

 

Szóval miben rejlenek a jótékony hatásai a szervezetünkre? A levelekben nagy mennyiségű flavonoid, terpén, szerves sav és más anyagok találhatók, amelyek szerkezetét még a mai modern tudomány sem tudja meghatározni. Az azonban biztos, hogy ezek az anyagok, amelyek szakmai elnevezése "ginkgolides" semmilyen más növényben nem fordulnak elő. A levelek kivonatának alap hatása a kapillárisok tisztítása, valamint a kapillárisok regenerálódásának támogatása továbbá az antioxidáns hatásai. 

 

Kutatások bizonyítják, hogy a Ginkgo képes fenntartani a karok, a lábak és az agy perifériás keringését. Ezenkívül a ginkgo javítja a memóriát, főleg az enyhébb, öregedéssel kapcsolatos memória károsodásnál. A Scitec Nutrritoni Ginkgo Biloba termék magas minőségű, 27%-os Ginkgo flavon glikozid-tartalomra standardizált, növényi kivonatot tartalmaz.


A Ginkgo Biloba előnyei

  • 1 adagban 60 mg ginkgo kivonat található
  • jótékony hatással van az agy működésére
  • javítja a memóriát
  • antioxidáns hatású
  • tisztítja a kapillárisokat

 

Adagolás

Naponta 1-2 kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (1 tabletta)
Ginkgo Biloba kivonat 60 mg
 

Egyéb összetevők

Szójaolaj, zselatin, növényi glicerin, szójalecitin, sárga méhviasz, természetes karamell színezék.

 

Figyelmeztetés

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

A vásárlók véleményei

Ginkgo Biloba 100 tabl - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Ginkgo Biloba 100 tabl - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Ginkgo Biloba 100 tabl - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ