Game on Pack - XBEAM

0%
0% (0)
Gyártó: XBEAM

A Game on Pack-ben gondosan válogatott termékeket találsz nagyszerű áron. Karácsonyi ajándékként bearanyozza minden olyan gamer napját, aki maximális támogatást kíván nyújtani teljesítményének, akár profi e-sportolóról, akár videójáték rajongóról van szó. A csomag tartalma egy Energy Powder, amely hozzásegíthet a győzelemhez minden online meccseden, és amit a divatos megjelenésű HoloShake Steel shakerből fogyaszthatsz el. A csomagban emellett egy Asaine baseballsapkát is találsz, amelynek viseletével kifejezheted stílusodat.

Raktáron
11390 Ft

Game on Pack a teljesítmény támogatására, hogy a játék soha ne érjen véget

A Game on Pack egy játékosok által játékosoknak összeállított termékcsomag nagyszerű áron, amely a virtuális világok minden rajongóját garanáltan feldobja. Nem számít, hogy profi e-sportolóról vagy lelkes hobbijátékosról van szó.

 

A csomagban megtalálható Energy Powder javítja a teljesítményt játék közben, köszönhetően 21-féle aktív összetevőjének. Az összetevői közt nootropikumok is vannak, amely anyagokról elsősorban a kognitív funkciók, például a memória, a gondolkodás és a koncentráció kapcsán hallhatsz. Ezek a készségek kulcsfontossággal bírnak játék közben, és eldönthetik online meccseid eredményét. Az Energy Powdernek emellett az íze is remek, és megtalálhatók benne azok az adaptogének, amelyek segítenek nyugodtnak maradni a legfeszültebb helyzetekben is, ami szintén befolyásolhatja a végeredményt, legyen szó egy párbajról League of Legendsben, fegyverropogásról Call of Dutyban, izgalmas F1-versenyről vagy egy FIFA-s gólfesztiválról.

 

A játék előtti italodat kényelmesen kikeverheted és elfogyaszthatod, hála a HoloShake Steel shakernek, amely divatos cyberpunk dizájnnal készült fémből. 739 ml-es űrtartalommal rendelkezik, könnyű, strapabíró, szivárgásbiztos, és vizeskulacsként is használhatod.

 

Végül, de nem utolsósorban a csomagban találsz egy Asaine baseballsapkát is, amely remek viselet minden olyan gamer számára, aki ki akarja fejezni stílusát. A sapka kényelmes, és nem akadályoz, ha e-sport-tornán veszel részt, otthon játszol vagy streamelsz. Letisztult megjelenését az XBEAM nagyméretű logója teszi teljessé, hogy mindenki lássa virtuális erődet és a maximális elhivatottságot, hogy megnyerj minden csatát.

 

A Game on Pack előnyei

  • gondosan válogatott termékcsomag e-sportolóknak és hobbijátékosoknak nagyszerű áron
  • az Energy Powder adaptogéneket tartalmaz, amelyek segítségével nyugodt maradhatsz a legfeszültebb pillanatokban is
  • az Asaine baseballsapka kényelmes viseletet nyújt, amivel kifejezheted játékstílusodat és szenvedélyedet

 

A Game On Pack tartalma

  1. Energy Powder - XBEAM - 360 g-os keverék erdei gyümölcsös ízesítésben 21-féle aktív hatóanyaggal a játékteljesítmény támogatására e-sportolók és hobbijátékosok számára
  2. Asaine baseballsapka - XBEAM - kiegészítő az életmód kifejezésére letisztult dizájnnal a legszenvedélyesebb játékosoknak
  3. HoloShake Steel shaker - XBEAM - 739 ml-es acélshaker cyberpunk dizájnnal a játék előtti italaid keverésére.
További Információ
EAN 8586024620278
Termék kód 21069098: --- Ostatné
Bruttó súly 0.93 Kg
Length (cm) 30.00 ??
Width (cm) 20.00 ??
Height (cm) 19.00 ??
Készült EU
Termék kategóriája Különleges táplálkozási célok
Főkategória Ajándékcsomagok
Egyéb kategóriák Ajándékok

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Game on Pack - XBEAM
Write Your Own Review
Véleményt ír:Game on Pack - XBEAM
Te értékelésed
Csomagolás (g) Price Speciális ár Raktáron
csomag 13690 Ft 11390 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ