Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

FlavDrops 50 ml - MyProtein

Gyártó: Myprotein

A FlavDrops ízesítő cseppek, amelyek a táplálékkiegészítők, ételek és italok ízesítésére szolgálnak. Kiváló az ízük és természetes az aromájuk, amelyet főleg a főzésnél és sütésnél díjazunk majd. Nem tartalmaznak semmilyen kalóriát, cukrot, szénhidrátot és zsírt! Egyszerű a használatuk és kb.100 adagnyira elegendő. 

Hosszú távon nem elérhető

FlavDrops: ízesítő cseppek az ételek és táplálékkiegészítők ízesítésére

A Myprotein FlavDrops egy jóízű és kényelmes, természetes aroma rendszer ideális a mi ízesítetlen porainkhoz. A Flavdrops ideálisan használható az összes sport-kiegészítőhöz, házi turmixokhoz, vagy bármilyen más élelmiszerhez, amelyek ízét szükséges lehet fokozni. A könnyen kezelhető pipetta rendszer miatt az ízesítő könnyen és gyorsan a kiegészítőjéhez adható, csak egyszerűen adja hozzá a szükséges számú aromacseppet. A Flavdrops ideális mindazok számára, akik a kiegészítőket, házi turmixokat, vagy bármilyen más élelmiszereket ízesíteni akarnak. Nem tartalmaz semmilyen kalóriát, zsirt, cukrot és szénhidrátot!

 

  Flavdrops ízesítő cseppek

 

FlavDrops és az előnyeik

  • nagyszerű íz, ideális minden ízesítetlen kiegészítőhöz
  • nulla kalória, zéró cukor, szénhidrát és zsírmentes!
  • könnyen kezelhető
  • könnyen használható
  • minimálisan 100 adag 50 ml-re
 

  Flavdrops ízesítő cseppek

 

Adagolás

Rakjon kb. 7-10 csepp FlavDrops-ot a kívánt folyadékba vagy ételbe. Tesztelje egy adagon, hogy megtalálja az ízlése szerinti ízt. 10 csepp kb. 0.5ml folyadékkal egyenlő. Minden 50ml-es üvegcse 100 adagot foglal magában.

 

Összetevők

Carrier (propilénglikol), természetes színezék (cékla, karmin [csak az eper és málna ízek]), természetes aroma, édesítő (szukralóz), víz.

 

 

Tápértékek

Semmilyen kalóriát, szénhidrátot és zsirt nem tartalmaz.

A vásárlók véleményei

FlavDrops 50 ml - MyProtein

Write Your Own Review
Véleményt ír:FlavDrops 50 ml - MyProtein
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

FlavDrops 50 ml - MyProtein

A kérdés leírása
Írj választ