Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fish Oil 100 kaps - Optimum Nutrition

Rating:
80 %

A Fish Oil lágy zselékapszula, amely kiváló minőségű halakból lett kivonva, mint a lazac, a szardínia és a makréla. Minden kapszula DHA-t és EPA-t tartalmaz, azaz omega-3 zsírsavakat, melyek hozzájárulnak a szív és az agy normál működéséhez. Az Enteric Coated Fish Oil higanytól és hal utóíztől mentes.

Hosszú távon nem elérhető

Enteric Coated Fish Oil - halolaj magas DHA és EPA omega-3 zsírsav tartalommal az általános egészség, a szív és az agy normál működése érdekében

A Fish Oil vagy halolaj lágy zselékapszulákban hosszú szénláncú zsírsavakat tartalmaz, beleértve a dokozahexaénsavat (DHA) és a eikozapentaénsavat (EPA), melyek hozzájárulnak a szív és az agy normál működéséhez. A DHA és EPA omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak számos anyagcsere folyamatban. Hogy az EPA és a DHA  esszenciális zsírsavak jótékony hatással legyenek a szívre, a hagyományos tudományos ismeretek szerint napi 250 mg-ra van belőlük szükségünk. Az Optimum Nutrition Fish Oil minden kapszulája 300 mg EPA-t és DHA-t tartalmaz. Az Enteric Coated Fish Oil nem tartalmaz higanyt és gasztrointesztinális, ami azt jelenti, hogy hal utóíztól mentes. A lágy zselékapszula lehetővé teszi az esszenciális zsírsavak napi ajánlott adag könnyű bevitelét. 

 

Enteric Coated Fish Oil halolaj

 

A Fish Oil előnyei

  • halolaj
  • EPA és DHA omega-3 zsírsavak magas tartalma
  • könnyű lenyelni őket
  • speciális felületi kezelés a hal utóíz megszüntetésére
  • nem tartalmaz higanyt

 

Összetevők

Halolaj, gasztrointesztinális bevonat (zselatin kapszula, sűrítőanyagok: glicerin, nátrium-alginát, víz, máz: sellak; csomósodásgátló: zsírsavak, emulgeálószer lecitin, savanyúságot szabályozó: ammónium-hidroxid, stabilizátor: poliglicerin zsírsav-észterek), antioxidáns (vegyes természetes tokoferolok).

 

Adagolás

Fogyassz egy kapszulát 3x naponta.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték3 kapszula
Omega-3 zsírsavak 900 mg
   ebből EPA 540 mg
   ebből DHA 360 mg

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolás 5-25°C között, gyermekektől elzárva, fagytól, nedvességtől és közvetlen napfénytől megvédve. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás által okozott károkért.

A vásárlók véleményei

Fish Oil 100 kaps - Optimum Nutrition

Összesített termék értékelés

80%
80%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Fish Oil 100 kaps - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Fish Oil 100 kaps - Optimum Nutrition
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Fish Oil 100 kaps - Optimum Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ