Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Renjer Snackek

Renjer Snackek

Renjer Snackek

Snackek gyártótól Renjer - az egészséges élelmiszerek kategóriájából többnyire magas fehérje- és tápanyagtartalommal rendelkeznek. Az ízlelőbimbóknak garantáltan örömet okoznak a rengeteg ízesítédben kapható fehérjeszeletek a legismertebb fitness gyártóktól. A szeletek és a fehérjés sütik nemcsak praktikusak, hanem finomak és tele vannak fontos fehérjékkel. Az energia feltöltése érdekében keressétek az energia- és müzliszeleteket, amelyek gyors energiaforrások edzés után vagy a hosszú napokon.

Mutass többet

Bűntudat nélkül nassolhattok ropogós fehérjés chipseket és ropikat is. Kóstoljátok meg a sokféle ízesítést, amelyek között mindenki talál magának valót. Amellett, hogy gyorsan eltelítenek, a fehérjének köszönhetően az izmok növekedését is támogatják. Minden snack, amit a kategóriában találtok, kiegyensúlyozott tápértékekkel rendelkezik és kitűnő tízóraiként, uzsonnaként vagy csemegeként szolgál a nap folyamán bármikor.


A Renjer egy svéd szárított hús márka. A gyártásnál csak a legjobb minőségű Észak-Európából származó húst használják, ahol a vadon élő állatok a legjobb természetes környezetben élnek. Az ilyen állatok húsa a természetes, szabadban történő tartásnak köszönhetően tele van tápanyagokkal. A szárított hús fehérjékben gazdag és alacsony a zsír és szénhidráttartalma. A Renjer kínálatában találhatunk rénszarvas, szarvas és jávorszarvas szárított húst is, amelyeket kézzel szeletelnek és alaposan szárítják, hogy a hús megőrizze az egyedülálló ízét.

Renjer

 

Forrás

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
   Csomagolás (g)
   Csomagolás (ml)
    Tabletta
     Szín
      Kapszula
       Anyag
        Állag
        Összetétel
        Méret
         Fehérje feldolgozás módja
          Fehérje forrás
           Termékcímkék
            Ár
            Ár - tól - to
            Szűrés
             • Vegetáriánus (3)
             • Vegán (3)
             • Gluténmentes (3)
             • Laktózmentes (3)
             • Bio (3)
             • GMO mentes (3)
             • Mesterséges édesítő mentes (3)
             • Műanyag csomagolás mentes (3)
             • Aszpartám mentes (3)

            3 Tétel