Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fehérje Animal Whey 1810 g - Universal Nutrition

Az Animal Whey egy magas minőségű tejsavó fehérje, amely mikroszűrésű izolátum és ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátum keveréke. Minden adag (33g) 25g fehérjét nyújt. Egy adag csak 1g zsírt és 4g szénhidrátot tartalmaz. Emésztőenzimeket is tartalmaz, így a magas minőségű fehérjéből nyert minden egyes gramm könnyen megemésztődik és fel is szívódik.

Animal Whey - tejsavó fehérje keverék, emésztőenzimekkel gazdagítva

 

Az Animal Whey egy magas minőségű tejsavó fehérje, amelynek egyetlen célja van, hogy jó íze legyen és hogy az izmaink a lehető legjobb állapotban legyenek. Az Animal Whey gyártásánál mikroszűrt tejsavó fehérjét és ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátumot használtak. Fontos megjegyeznünk, hogy a csomagolásban a tejsavófehérje izolátum mennyisége dominál. Minden adag (33g) 25g fehérjét tartalmaz.

 

A legfőbb előnyei közé az tartozik, hogy 1g zsírt és 4g szénhidrátot tartalmaz egy adagban (ebből csak 1g cukor). Az Animal Whey nem tartalmaz semmilyen töltőanyagot a fehérjeprofil javításához! Emésztőenzimeket tartalmaz, tehát minden benne lesz, amire szükségünk van ahhoz, hogy könnyen tudjunk megemészteni minden grammot ebből a kiváló fehérjéből.

 

 

Animal Whey fehérje

 

 

Az Animal Whey előnyei

  • Fehérje keverékeket tartalmaz, különböző gyorsaságú felszívódással
  • Fantasztikus ízek
  • 25 g fehérje egyetlen adagban
  • Emésztő enzimekkel gazdagítva

 

 

Ajánlott adagolás

1-2 adagolókanállal 180-360 ml folyadékban feloldva (sovány tej, vagy kedvenc italod), edzés után közvetlenül, étkezések között, vagy amikor magasabb fehérje bevitelre van szükség.

 

Összetevők

Animal Whey Fehérje keverék [Cross Flow mikroszűrt tejsavó fehérje izolátum, Ultrszűrt tejsavó fehérje izolátum (tej)], természetes és mesterséges aromák, cellulóz gumi, xantán gumi, karragén, lecitin (szója), nátrium-klorid, aceszulfám-kálium, szukralóz, Animal Whey emésztő enzim keverék (papain, bromelain).

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 mérőkanál (32,84 g)
Kalória125 kcal
   zsírból9 kcal
Zsírok1 g
   ebből telített zsírok   0,5 g
  ebből transz zsírok0 g
Szénhidrát4 g
   ebből rostok3 g
   ebből cukrok1 g
Fehérjék25 g
Koleszterin35 mg
Nátrium110 mg
Adagonkénti mennyiség
A vitamin0 %
C vitamin0 %
Kalcium15 %
Vas5 %
Foszfor10 %
Magnézium8 %
Réz2 %
Klór0 %
Riboflavin13 %
Kálium8 %

 

 

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Nem alkalmas vegetáriánus fogyasztásra. Kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Allergén figyelmeztetés: Allergénekért keresse a kiemelt összetevőket. Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

A vásárlók véleményei

Fehérje Animal Whey 1810 g - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Fehérje Animal Whey 1810 g - Universal Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Az allergének az összetételben vannak feltüntetve vastagon szedett betűkkel.
Nyomokban glutént, tojást, dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
A termék nem tartalmaz allergéneket.
Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Fehérje Animal Whey 1810 g - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ