Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ételhordozó hátizsák Expedition Backpack 300 Gray/Green - 6 Pack Fitness

Ételhordó hátizsák Expedition Backpack 300, forradalmian új termék, könnyen elrendezhetjük benne az egyes fogásokat, bárhová magunkal vihetjük. Az ételek több, mint 8 órán át frissek maradnak. A 3 db légmentesen záró dobozon kívül tartalmaz még 3 db hűtőgélt, táplálékkiegészítő-tároló dobozt, cipő- és ruha tároló részt, és még egy laptop is elfér benne. A nagyobb stabilitás és kényelem érdekében párnázott vállpántokkal, továbbá egy mellpánttal is el van látva.

Hosszú távon nem elérhető

Expedition Backpack 300: forradalmian új ételhordozó hátizsák, frissen tartja az ételeket több, mint 8 órán át

Az Expedition Backpack 300 ételhordozó hátizsák komplex megoldást nyújt az ételek tárolására. Bárhová magunkal vihetjük, és biztosak lehetünk benne, hogy az élelmiszereink frissek maradnak. Kitűnően el tudjuk benne rendezni az egyes fogásokat, még egy laptop vagy tablet is elfér benne, továbbá egy körbeszegett napszemüveg-tároló részt is tartalmaz. 

  Expedition Backpack 300 green

 

A hátizsákhoz tartozik 3 db légmentesen záró ételdoboz, amelyek el vannak választva egymástól és húzózárral is el vannak látva, tehát az üres zsákban sem fognak hánykolódni. Található benne egy Sure Seal tároló és 1 kisebb doboz a táplálékkiegészítők elrendezésére. Van benne 3 hűtőgél (2 kisebb és 1 közepesen nagy), amelyek frissen és hidegen tartják az ételeket több, mint 8 órán át. Az ételhordó hátizsákban van különálló rész cipő tárolásra, továbbá van hely a személyes tárgyaknak is, mint mondjuk a pénztárca, kulcsok vagy telefon. Az edzőruha tárolására különösen nagy hely van. Van hely a laptopnak és a táblagépnek is, valamint körbeszegett zsebekkel is rendelkezik a napszemüvegre vagy más szemüvegre. A hátizsákon van még két külső zseb vízre és shakerre. A stabilitás és a kényelem érdekében megerősített fogantyúval, párnázott vállpántokkal és egy mellpánttal van ellátva. 

 

 

Karbantartás

Szükség szerint töröljük át a hátizsákot egy nedves törlővel. Kizárólag kézzel mossuk. Ne használjunk semmiféle tisztítószert vagy fehérítőt. Tarstuk szárazon az anyagot.

 

Anyaga

Ballisztikus nejlon

 

Méretek

Méretek (cm)Táska
Hosszúság 30,48
Szélesség 30,48
Magasság 50,8
A vásárlók véleményei

Ételhordozó hátizsák Expedition Backpack 300 Gray/Green - 6 Pack Fitness

Write Your Own Review
Véleményt ír:Ételhordozó hátizsák Expedition Backpack 300 Gray/Green - 6 Pack Fitness
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Ételhordozó hátizsák Expedition Backpack 300 Gray/Green - 6 Pack Fitness

A kérdés leírása
Írj választ