Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Erythrit 1000 g - ESN

Gyártó: ESN

Erythrit (Erythritol) természetes cukor helyettesítő, amely mindenkinek ajánlott, aki cukorhoz hasonló alternatív édesítőt keresnek nullás glikémiás indexszel. Ezzel egyaránt alig tartalmaz kalóriát, óvja a fogakat, nem növeli a vércukor szintet és nincs hatással az inzulinszintre. Édesítő, amely alkalmas diéta idején is.

Hosszú távon nem elérhető

Erythrit: édesítő, amely alig tartalmaz kalóriát, nullás a glikémiás indexe és alkalmas diéta idején is

Erythrit (Erythritol) cukorhelyettesítő, amely természetes formában is előfordul számos gyümölcsben és nagyobb koncentrációban az élelmiszerben, mint pl. a szójamártásban, sajtokban, borban, vagy sörben. Az élelmiszerben az aroma kiemelésére szolgál, nedvesítésre, mint édesítő helyettesítő, stabilizátorként, vagy, mint sűrítőszer. Nagyon hasonlóan néz ki, mint a cukor, azonban alig tartalmaz kalóriát. Számos pozitív előnnyel szolgál – alacsony glikémiás index, alacsony kalóriatartalom, alacsony hashajtó hatás. Nem növeli a vércukor szintet és nincs hatással az inzulinszintre sem. 

 

Erythrit ESN

 

Az Erythrit édessége a kristálycukorénak (szacharóz)  kb. 65%-a. Növényi cukrokból állítják elő – a cukrot összekeverik vízzel és utána természetes módon erjesztik erythritolig.  Ezután átszűrik, és szárítják. Az eritritol nem metabolizálódik az orális baktériumokkal, ami azt jelenti, hogy nem járul hozzá a fogszuvasodáshoz.

 

Erythrit és előnyei

  • alig tartlmaz kalóriát
  • nincs hatással a vércukor szintre
  • nincs hatással az inzulinszintre
  • nullás a glikémiás indexe
  • édes az íze
 

Öszetevők

100%-ban Erythritol édesítő.

 

Használat

Úgy adagoljuk, mint a hétköznapi cukrot (1:1). Az Erithrytol ideális édesítő kávéba, teába, limonádéba, szószokba vagy öntetekbe. Természetesen nagyszerűen hasznát vehetjük sütésnél és főzésnél is.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek100 g-ban
Energia 0 kJ / 0 kcal
zsír 0 g
   ebből telített zsír 0 g
Szénhidrát 100 g
   ebből cukor 0 g
Erythritol 100 g
Rost 0 g
Fehérje 0 g
0 g

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja kisgyermekektől védve. Túlzott fogyasztása hasmenést okozhat.

A vásárlók véleményei

Erythrit 1000 g - ESN

Write Your Own Review
Véleményt ír:Erythrit 1000 g - ESN
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Erythrit 1000 g - ESN

A kérdés leírása
Írj választ