Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Egy összetevőjű aminosavak

Egy összetevőjű aminosavak

Egy összetevőjű aminosavak - kategóriájában megtalálhatjátok az összes fontos aminosavat egyedül, tehát olyan termékekben, melyekben nincsenek kombinálva más összetevőkkel. Ide tartoznak a leucin, arginin, glutamin, lizin, taurin, citrullin-malát és továbbiak. A fehérjék, és a bennük található aminosavak mindenki számára nagyon fontosak, de főként azoknak, akik egészséges formában szeretnék növelni a minőségi izomtömegeket. Nincs mindig lehetőségünk arra, hogy az ételeinkből vigyük be a szervezetünkbe az optimális mennyiségű aminosavakat, ezért ajánlott a fogyasztásuk táplálék kiegészítő formájában. A többségük hidrolizációs folyamaton ment végig, ezért nem nehezítik az emésztési folyamatokat.

Mutass többet

A Leucin egy esszenciális aminosav, és a BCAA legfontosabb aminosava. Az izomtömeg növekedésének szempontjából a legaktívabb összetevő, támogatja a fehérjék szintézisét, fizikai tevékenység után gyorsítja a regenerációt és ellenáll az izomszövetek csökkenésének redukciós diéta folyamán is.

 

Az Arginin növeli a szervezet által termelt növekedési hormon mennyiségét, növeli a NO (nitrogén-monoxid) értékét, támogatja az izomtömeg növekedését, javítja hegek gyógyulását és támogatja a fehérjék metabolizmusát.

 

A Glutamin kiváló anyag az izomtömeg növekedésére, védelmére és regenerációjára. Ez egy olyan aminosav, mely javítja az immunrendszert, szabályozza a fehérjék egyensúlyát, ellenáll az izomtömeg csökkenésének, növeli a termelt növekedési hormon mennyiségét, gyorsítja a sejtek regenerációját és anabolikus hatású. Az izmok aminosavainak 60 %-át alkotja.

 

A Lizin egy olyan aminosav, mely fontos szerepet játszik az izomépítésben, a hegek gyógyulásában, valamint fáradtság és túledzettség során a szervezet revitalizációjában. Képes hatni a megfázással, a herpesszel, herpeszes vírusokkal szemben, valamint gyorsítja a felépülést a sportsérülések és az operációk után. Megőrzi a pozitív nitrogén egyensúlyt, mellyel hozzájárul a test anabolikus környezetének kialakításához.

 

A Citrullin-malát az L-citrulin és a malát (almasav) aminosavak kombinációja, mely növeli a teljesítményt, késlelteti a fáradtságot, valamint gyorsítja a regenerációt. A citrullin az izmokban gyorsan vérbőséget idéz elő, növeli az erő mennyiségét, és eltávolítja a testből az olyan toxinokat, mint a tejsav és az ammónia, a malát növeli az ATP értéket.

 

A Béta-alanin nem esszenciális aminosav, mely támogatja az izomerő növekedését, javítja a teljesítményt, növeli a kitartást, késlelteti a fáradtságot és ellenáll a tejsav termelésének. Alkalmas az erőnléti sportoknál, az intenzív és robbanékony edzéseknél, de az intervallum tornáknál is.

 

A Tirozin nem esszenciális aminosav, melynek antikatabolikus hatásai vannak, ami támogatja a metabolizmust, gyorsítja a regenerációt és növeli a fizikai teljesítményt.

 

A Taurin főként az energiaitalok csomagolásáról ismert, ezért a közvélemény körében az a vélemény terjedt el, hogy káros anyag. Az igazság azonban az, hogy az energiaitalokba főként pozitív hatásai miatt adják, valamint enyhíti a koffein negatív hatásait. Egy béta-amino-etánszulfonsav, melyet főként cisztinből nyernek ki, előállítása rengeteg B6-vitamint igényel. A taurin a vizelettel, valamint az epével együtt választódik ki, mivel a részét alkotja.

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Csomagolás (g)
  Csomagolás (ml)
   Tabletta
   Szín
    Ízesítés
    Kapszula
    Anyag
     Form
     Blend
     Méret
      Method of protein processing
       Protein source
        Ár
        Ár - tól - to
        Szűrés
         • Vegetarian (8)
         • Vegan (1)
            • GMO free (7)
            • Artificial sweetener free (14)
             1. L-Glutamin - GymBeam
              Rating:
              94% (71)
              Akciós ár 2 020 Ft
             2. Arginine A.K.G - Gym Beam
              Rating:
              96% (63)
              Akciós ár 2 390 Ft
             3. Citrullin-malát - GymBeam
              Rating:
              88% (41)
              Akciós ár 3 390 Ft
             4. L-lizin - GymBeam
              Rating:
              100% (15)
              Akciós ár 1 070 Ft
             5. Taurin - GymBeam
              Rating:
              96% (19)
              Akciós ár 1 390 Ft
             6. Mega Arginine - Scitec Nutrition
              Rating:
              80% (10)
              Akciós ár 5 390 Ft
             7. Béta-alanin 120 tab - GymBeam
              Rating:
              94% (10)
              Akciós ár 2 090 Ft
             8. L-leucin - GymBeam
              Rating:
              100% (7)
              Akciós ár 3 230 Ft
             9. L-Glutamin - Scitec Nutrition
              Rating:
              89% (7)
              Akciós ár 3 390 Ft
             10. Glutamine DNA 309 g - BSN
              Rating:
              100% (3)
              Akciós ár 4 390 Ft
             11. Tyrosine 120 kaps - Nutrend
              Rating:
              0% (0)
              Akciós ár 4 670 Ft
             12. Leucine 100 kapsz - Scitec Nutrition
              Rating:
              100% (1)
              Akciós ár 3 390 Ft
             13. Tyrosine - Scitec Nutrition
              Rating:
              0% (0)
              Akciós ár 4 290 Ft

             15 termékek