Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Egy összetevőjű aminosavak

Egy összetevőjű aminosavak

Egy összetevőjű aminosavak - kategóriájában megtalálhatjátok az összes fontos aminosavat egyedül, tehát olyan termékekben, melyekben nincsenek kombinálva más összetevőkkel. Ide tartoznak a leucin, arginin, glutamin, lizin, taurin, citrullin-malát és továbbiak. A fehérjék, és a bennük található aminosavak mindenki számára nagyon fontosak, de főként azoknak, akik egészséges formában szeretnék növelni a minőségi izomtömegeket. Nincs mindig lehetőségünk arra, hogy az ételeinkből vigyük be a szervezetünkbe az optimális mennyiségű aminosavakat, ezért ajánlott a fogyasztásuk táplálék kiegészítő formájában. A többségük hidrolizációs folyamaton ment végig, ezért nem nehezítik az emésztési folyamatokat.

Mutass többet

A Leucin egy esszenciális aminosav, és a BCAA legfontosabb aminosava. Az izomtömeg növekedésének szempontjából a legaktívabb összetevő, támogatja a fehérjék szintézisét, fizikai tevékenység után gyorsítja a regenerációt és ellenáll az izomszövetek csökkenésének redukciós diéta folyamán is.

 

Az Arginin növeli a szervezet által termelt növekedési hormon mennyiségét, növeli a NO (nitrogén-monoxid) értékét, támogatja az izomtömeg növekedését, javítja hegek gyógyulását és támogatja a fehérjék metabolizmusát.

 

A Glutamin kiváló anyag az izomtömeg növekedésére, védelmére és regenerációjára. Ez egy olyan aminosav, mely javítja az immunrendszert, szabályozza a fehérjék egyensúlyát, ellenáll az izomtömeg csökkenésének, növeli a termelt növekedési hormon mennyiségét, gyorsítja a sejtek regenerációját és anabolikus hatású. Az izmok aminosavainak 60 %-át alkotja.

 

A Lizin egy olyan aminosav, mely fontos szerepet játszik az izomépítésben, a hegek gyógyulásában, valamint fáradtság és túledzettség során a szervezet revitalizációjában. Képes hatni a megfázással, a herpesszel, herpeszes vírusokkal szemben, valamint gyorsítja a felépülést a sportsérülések és az operációk után. Megőrzi a pozitív nitrogén egyensúlyt, mellyel hozzájárul a test anabolikus környezetének kialakításához.

 

A Citrullin-malát az L-citrulin és a malát (almasav) aminosavak kombinációja, mely növeli a teljesítményt, késlelteti a fáradtságot, valamint gyorsítja a regenerációt. A citrullin az izmokban gyorsan vérbőséget idéz elő, növeli az erő mennyiségét, és eltávolítja a testből az olyan toxinokat, mint a tejsav és az ammónia, a malát növeli az ATP értéket.

 

A Béta-alanin nem esszenciális aminosav, mely támogatja az izomerő növekedését, javítja a teljesítményt, növeli a kitartást, késlelteti a fáradtságot és ellenáll a tejsav termelésének. Alkalmas az erőnléti sportoknál, az intenzív és robbanékony edzéseknél, de az intervallum tornáknál is.

 

A Tirozin nem esszenciális aminosav, melynek antikatabolikus hatásai vannak, ami támogatja a metabolizmust, gyorsítja a regenerációt és növeli a fizikai teljesítményt.

 

A Taurin főként az energiaitalok csomagolásáról ismert, ezért a közvélemény körében az a vélemény terjedt el, hogy káros anyag. Az igazság azonban az, hogy az energiaitalokba főként pozitív hatásai miatt adják, valamint enyhíti a koffein negatív hatásait. Egy béta-amino-etánszulfonsav, melyet főként cisztinből nyernek ki, előállítása rengeteg B6-vitamint igényel. A taurin a vizelettel, valamint az epével együtt választódik ki, mivel a részét alkotja.

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Csomagolás (g)
  Csomagolás (ml)
   Tabletta
   Szín
    Kapszula
    Anyag
     Állag
     Összetétel
     Méret
      Fehérje feldolgozás módja
       Fehérje forrás
        Termékcímkék
        Ár
        Ár - tól - to
        Szűrés
         • Vegetáriánus (9)
         • Vegán (2)
          • Laktózmentes (14)
          • Bio (14)
          • GMO mentes (7)
          • Mesterséges édesítő mentes (13)
           • Aszpartám mentes (14)
          1. L-Glutamin - GymBeam
           Rating:
           95% (75)
           Akciós ár 2 020 Ft
          2. Arginine A.K.G - Gym Beam
           Rating:
           96% (65)
           Akciós ár 2 390 Ft
          3. Citrullin-malát - GymBeam
           Rating:
           89% (43)
           Akciós ár 3 390 Ft
          4. L-lizin - GymBeam
           Rating:
           100% (16)
           Akciós ár 1 070 Ft
          5. Taurin - GymBeam
           Rating:
           96% (20)
           Akciós ár 1 390 Ft
          6. Mega Arginine - Scitec Nutrition
           Rating:
           80% (10)
           Akciós ár 5 390 Ft
          7. L-Glutamin - Scitec Nutrition
           Rating:
           89% (7)
           Akciós ár 3 390 Ft
          8. L-leucin - GymBeam
           Rating:
           100% (7)
           Akciós ár 3 230 Ft
          9. Glutamine DNA 309 g - BSN
           Rating:
           100% (3)
           Akciós ár 4 390 Ft
          10. Tyrosine 120 kaps - Nutrend
           Rating:
           0% (0)
           Akciós ár 4 670 Ft
          11. Leucine 100 kapsz - Scitec Nutrition
           Rating:
           100% (1)
           Akciós ár 3 390 Ft
          12. Tyrosine - Scitec Nutrition
           Rating:
           0% (0)
           Akciós ár 4 290 Ft
          13. GABA 500 mg - Now Foods
           Rating:
           0% (0)
           Nincs raktáron

          15 termékek