Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Egy összetevőjű aminosavak

Egy összetevőjű aminosavak

Az egy összetevőjű aminosavak kategóriájában megtalálhatjátok az összes fontos aminosavat egyedül, tehát olyan termékekben, melyekben nincsenek kombinálva más összetevőkkel. Ide tartoznak a leucin, arginin, glutamin, lizin, taurin, citrullin-malát és továbbiak. A fehérjék, és a bennük található aminosavak mindenki számára nagyon fontosak, de főként azoknak, akik egészséges formában szeretnék növelni a minőségi izomtömegeket. Nincs mindig lehetőségünk arra, hogy az ételeinkből vigyük be a szervezetünkbe az optimális mennyiségű aminosavakat, ezért ajánlott a fogyasztásuk táplálék kiegészítő formájában. A többségük hidrolizációs folyamaton ment végig, ezért nem nehezítik az emésztési folyamatokat.

Mutass többet

A Leucin egy esszenciális aminosav, és a BCAA legfontosabb aminosava. Az izomtömeg növekedésének szempontjából a legaktívabb összetevő, támogatja a fehérjék szintézisét, fizikai tevékenység után gyorsítja a regenerációt és ellenáll az izomszövetek csökkenésének redukciós diéta folyamán is.

 

Az Arginin növeli a szervezet által termelt növekedési hormon mennyiségét, növeli a NO (nitrogén-monoxid) értékét, támogatja az izomtömeg növekedését, javítja hegek gyógyulását és támogatja a fehérjék metabolizmusát.

 

A Glutamin kiváló anyag az izomtömeg növekedésére, védelmére és regenerációjára. Ez egy olyan aminosav, mely javítja az immunrendszert, szabályozza a fehérjék egyensúlyát, ellenáll az izomtömeg csökkenésének, növeli a termelt növekedési hormon mennyiségét, gyorsítja a sejtek regenerációját és anabolikus hatású. Az izmok aminosavainak 60 %-át alkotja.

 

A Lizin egy olyan aminosav, mely fontos szerepet játszik az izomépítésben, a hegek gyógyulásában, valamint fáradtság és túledzettség során a szervezet revitalizációjában. Képes hatni a megfázással, a herpesszel, herpeszes vírusokkal szemben, valamint gyorsítja a felépülést a sportsérülések és az operációk után. Megőrzi a pozitív nitrogén egyensúlyt, mellyel hozzájárul a test anabolikus környezetének kialakításához.

 

A Citrullin-malát az L-citrulin és a malát (almasav) aminosavak kombinációja, mely növeli a teljesítményt, késlelteti a fáradtságot, valamint gyorsítja a regenerációt. A citrullin az izmokban gyorsan vérbőséget idéz elő, növeli az erő mennyiségét, és eltávolítja a testből az olyan toxinokat, mint a tejsav és az ammónia, a malát növeli az ATP értéket.

 

A Béta-alanin nem esszenciális aminosav, mely támogatja az izomerő növekedését, javítja a teljesítményt, növeli a kitartást, késlelteti a fáradtságot és ellenáll a tejsav termelésének. Alkalmas az erőnléti sportoknál, az intenzív és robbanékony edzéseknél, de az intervallum tornáknál is.

 

A Tirozin nem esszenciális aminosav, melynek antikatabolikus hatásai vannak, ami támogatja a metabolizmust, gyorsítja a regenerációt és növeli a fizikai teljesítményt.

 

A Taurin főként az energiaitalok csomagolásáról ismert, ezért a közvélemény körében az a vélemény terjedt el, hogy káros anyag. Az igazság azonban az, hogy az energiaitalokba főként pozitív hatásai miatt adják, valamint enyhíti a koffein negatív hatásait. Egy béta-amino-etánszulfonsav, melyet főként cisztinből nyernek ki, előállítása rengeteg B6-vitamint igényel. A taurin a vizelettel, valamint az epével együtt választódik ki, mivel a részét alkotja.

elrejt
Növekvő sorrendbe
per page
View as Rács Lista

18 termékek

Ár - tól - to
Vásárlási beállítások
Gyártó
Kiszerelés
 1. L-Glutamin - Gym Beam
  Rating:
  Vélemények 89% (17)
  Aktuális ár 2 020 Ft - tól
 2. Arginine A.K.G - Gym Beam
  Rating:
  Vélemények 95% (11)
  Aktuális ár 2 390 Ft - tól
 3. Citrullin-malát - GymBeam
  Rating:
  Vélemények 94% (7)
  Aktuális ár 3 390 Ft - tól
 4. L-Lysine - GymBeam
  Rating:
  Vélemények 100% (2)
  Aktuális ár 1 070 Ft - tól
 5. Mega Arginine - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 80% (3)
  Aktuális ár 5 390 Ft - tól
 6. L-Leucin Powder Instant - GymBeam
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 3 230 Ft - tól
 7. Taurin - GymBeam
  Rating:
  Vélemények 100% (3)
  Aktuális ár 1 390 Ft - tól
 8. Béta-alanin 120 tabl. - GymBeam
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 2 090 Ft
 9. L-Glutamin TABS 300 tabl - GymBeam
  Rating:
  Vélemények 88% (5)
  Aktuális ár 4 490 Ft
 10. L-Glutamin - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 7 310 Ft - tól
 11. Leucine 100 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 3 320 Ft
 12. Tyrosine 120 kaps - Nutrend
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 4 670 Ft
 13. Mega Glutamine 90 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Nincs raktáron
 14. Glutamine Powder 630 g- Optimum Nutrition
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Nincs raktáron
 15. Glutamine DNA 309 g - BSN
  Rating:
  Vélemények 100% (1)
  Nincs raktáron
 16. Glutamin Xtra 450 g - ActivLab
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Nincs raktáron
 17. Glutamine Powder - Universal Nutrition
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Nincs raktáron
 18. Tirozin 120 kapsz - All Nutrition
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Nincs raktáron
Mutass több terméket
Növekvő sorrendbe
per page
View as Rács Lista

18 termékek