Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Edzés előtti stimuláns Anarchy Next Gen - MuscleTech

Gyártó: MuscleTech

Az Anarchy Next Gen egy edzés előtti energizáló, amelyben az egyes hatóanyagok, mint az L-citrullin, koffein, L-theanin, béta-alanin, és a kreatin hidroklorid egyedi módon vannak kombinálva. A termék extrém mennyiségű energiával lát el bennünket, maximalizálja az edzés intenzitását és javítja az öszpontosítást. Minden meg van benne, ami a zsírmentes izomnövekedéshez kell, erősebbek leszünk tőle, és sokkal jobban fogunk tudni teljesíteni.

Hosszú távon nem elérhető

Anarchy Next Gen – magas koncentrációjú edzés előtti bedurrantó a lehető legintenzívebb edzés érdekében

Az Anarchy Next Gen edzés előtti stimuláns a legrobbanékonyabb bedurrantó, túlszárnyalja azokat a készítményeket, amelyeket eddig kipróbálhattál. A termék az Anarchy Next Gen formulák második generációjához tartozik. Tudományosan tesztelt, megfelelő arányban tartalmaz tiszta L-citrullint, továbbá energianövelő és termogén tulajdonságokkal rendelkező koffeint, L-theanint, béta-alanint, és izomnövesztő ill. erősítő kreatin-hidrokloridot. Az Anarchy extrém mennyiségű energiát biztosít, maximalizálja az edzés intenzitását és javítja az öszpontosítást. Minden meg van benne, ami a zsírmentes izomnövekedéshez kell, erősebbek leszünk tőle, és képesek leszünk magasabb szintű teljesítményt nyújtani.

 

Edzés előtti stimuláns Anarchy Next Gen - MuscleTech

 

Az Anarchy Next Gen előnyei

  • robbanékony edzés előtti bedurrantó
  • extrém mennyiségű energiával lát el
  • maximális éberséget és öszpontosítást biztosít
  • növeli az erőt és a teljesítményt
  • kizárólag klinikailag tesztelt hatóanyagokat tartalmaz

 

Adagolás

Az egyéni tolerancia felméréséhez keverjünk el 1 adagot (6g = 1 mérőkanál) 270 - 300 ml vízben és fogyasszuk el 20 - 30 perccel edzés előtt.

Az egyéni tolerancia felmérése után növelhetjük az adagot, tehát 2 mérőkanálnyi = 12 g port keverjünk el 530 - 590 ml vízben. Ne lépjük túl a 2 mérőkanálnyi adagot 24 óra alatt. Ne fogyasszuk 5 órával lefekvés előtt.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek fruit punch íz1 adag (6 g)
Kalória 10 kcal
Béta-alanin (Carnosyn®) 1,6 g
L-citrullin 1,5 g
Kreatin-hidroklorid(HCl) 1,5 g
Vízmentes koffein 160 mg
L-theanine 75 mg
Rhodiola kivonat (mint Rhodiola Rosea) (gyökér) 50 mg
Bioperine® fekete bors kivonat (gyümölcs) 2,5 mg

 

További összetevők

Fruit Punch: citromsav, szilícium-oxid, természetes és mesterséges aromák, almasav, aceszulfám kálium, szukralóz.

 

Figyelmeztetés

18 éven aluliak nem használhatják a készítményt. Nem alkalmas terhes nőknek és szoptatós kismamáknak. Ne használja, ha korábban már volt szívinfarktusa. A készítmény belélegzése növelheti a gyulladásos reakció mértékét asztmás megbetegedések esetében. Egy adagban annyi koffein található, mint két csésze kávéban. Ne kombinálja más koffein-forrásokkal. Egyesek érezhetnek ártalmatlan bizsergést, amit a béta-alanin okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó.

Allergének: Olyan üzemben készül, ahol tejet, tojást, szóját, búzát, mogyorót, dióféléket, halat és puhatestűeket dolgoznak fel.

 

A vásárlók véleményei

Edzés előtti stimuláns Anarchy Next Gen - MuscleTech

Write Your Own Review
Véleményt ír:Edzés előtti stimuláns Anarchy Next Gen - MuscleTech
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Edzés előtti stimuláns Anarchy Next Gen - MuscleTech

A kérdés leírása
Írj választ