Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Edzés előtti stimuláló Volt - Neon Sport

A VOLT egy edzés előtti stimuláló, amely 8 komplex összetevőből áll, amelyek bebiztosítják a magas koncentrációt, az intenzitást és energiát. A többi edzés előtti stimulálóval összehasonlítva kétszeres mennyiségű béta-alanint tartalmaz, és agmatin-szulfáttal van gazdagítva, aminek köszönhetően magasabb szintre emeli az edzésed. Elősegíti az izom-állóképességet, javítja a sportteljesítményt - egyszerűen keményebben és hosszabb ideig fogsz tudni edzeni. Cukormentes.

Hosszú távon nem elérhető

VOLT edzés előtti stimuláló kétszeres mennyiségű béta-alanin tartalommal, amely tökéletesen beindít; és 7 egyéb serkentő anyaggal

A VOLT egy edzés előtti stimuláló, amely olyan stimulánsok keveréke, mint a kodefin, rhodiola, olivalevél kivonat és reauvolfia. Ezen összetevők kombinációja garantáltan biztositja a magas koncentrációt, intenzitást és energiát, aminek köszönhetően sikerül meghaladni a saját elvárásaidat is, a legmegterhelőbb edzés alatt is. Az előnye az, hogy nagyon magas értékű béta-alanint tartalmaz, ráadásul kétszer olyan mennyiségű béta-alanint tartalmaz a többi edzés előtti stimuláló összehasonlításával szemben. Ez a csodálatos aminosav bizonyítottan támogatja az izomkitartást és javítja a sportteljesítményt. A Volt használata után örülhettek a bizsergés érzésének, amely tökéletes kezdőlöket az edzéshez. A béta-alanin ugyanúgy védi az izmokban felgyülemlett tejsavat az edzés során. Így sokkal tovább és nehezebben tudtok majd edzeni. 

  volt edzés előtti stimuláló

 

A Volt Neon Sport még agmatin-szulfátot is tartalmaz, egy új összetevőt, amely az edzést teljesen más szintre tolja. Az Agmatin az arginin aminosav mellékterméke, annak az összetevőnek, amely nagyon sokszor előfordul a NO termékekben. Mi ebben a különbség? Az Agmatin hatékonyabb verzió, és épp ezért segíti a véráramlást az izmokban, és így a jobb izomtáplálást is. 

 

Volt és az előnyei

  • az egyike a legerősebb edzés előtti fokozóknak,
  • 8 összetevő kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza,
  • agmatin szulfátot tartalmaz,
  • a többi termékkel összehasonlítva kétszeres mennyiségű béta-alanint tartalmaz,
  • bebiztosítja a jobb fókuszálást és koncentrálást,
  • támogatja az intenzitást és energiát,
  • kiválóan beindít az edzésre,
  • szabályozza a tejsav keletkezését az izmokban.
 

Összetevők

Citromsav, almasav, természetes és mesterséges aromák, kalcium-szilikát, szukralóz, aceszulfám-kálium, szilícium-dioxid, FD & C Red # 40.

 

Adagolás

Keverjen el egy mérőkanálnyit (5,3 g) 200 ml vizzel és fogassza 30 perccel az edzés előtt.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek (watermelon izesités)    1 adag (5,3 g)
Kalória5 kcal
Szénhidrát1 g
Cukrok0 g
Kalcium20 mg
Volt Performance Matrix2,3 g
Beta-alanín, L-citrulín, Agmatín
Electric Energy Blend206 mg
Caffeine Anhydrous, Rhodiola Rosea Root Extract, Olive Leaf Extract, Rauwolfia Root extract, Nadh


Figyelmeztetés

Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Koffeint tartalmaz. Amennyiben mellékhatást észlel, konzultáljon kezelőorvosával. Tárolja száraz és hűvös helyen, kisgyermekektőle elzárva.

A vásárlók véleményei

Edzés előtti stimuláló Volt - Neon Sport

Write Your Own Review
Véleményt ír:Edzés előtti stimuláló Volt - Neon Sport
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Edzés előtti stimuláló Volt - Neon Sport

A kérdés leírása
Írj választ