Edzés előtti stimuláló 1.M.R Vortex 150 g - BPI Sports

Rating:
54 % of 100
54% (3)
Gyártó: BPI Sports

Az 1.M.R Vortex egy edzés előtti stimuláns és evolúciós újdonság, amely egyedi összetevőkből áll. Ez egy igazi bedurrantó az izmoknak, amely bebiztosítja a hosszú távú energia áramlást, növeli az erejét és a teljesítményét. Az elmét a sikerre állítja be, az ismétlések száma növekszik, és a minőség is növekszik.

Hosszú távon nem elérhető

1.M.R Vortex edzés előtti stmuláló, amely kész önt elvezetni a sikerhez

A BPI Sports 1.M.R. az egyik legextrémebb és legerősebb edzés előtti energizáló és no fokozó termék, mely valaha is piacra került. Minden egyes  adagja a legerőteljesebb stimulánsokkal, nitrogén-monoxid fokozókkal, kreatinokkal és aminosavakkal biztosítja azt, hogy ne legyenek többé elvesztegetett edzéseid! Az 1 M.R. az, ami megkülönböztet mindenki mástól a teremben! Ez az az eszköz, amire eddig hiába vártál! Ez az az eszköz, ami erősebbé és nagyobbá tehet, mint amire valaha is gondoltál! Kirobbanó teljesítmény, azonnali erőszint növekedés, úthálózatszerű erezettség, sosem tapasztalt...ezt teheti érted az 1 M.R.!

 

1. MR Vortex edzés előtti serkentő

 

Az 1.M.R Vortex és az előnyei

  • szuper hatékony edzés előtti formula
  • nagyszerű pumpa az izmok számára
  • elősegíti az izomtömeg keménységét
  • hosszútávú energia áradatot biztosít
  • elősegíti az erő és a teljesítmény növelését
 

Összetevők

Citromsav, almasav, természetes és mesterséges aromák, maltodextrin, szukralóz, szilícium-dioxid, aceszulfám-K, FD & 40.

 

Adagolás

150 - 250 ml vízben keverjen el 1 mérőkanálnyi (3g) adagot. Fogyassza 30perccel edzés előtt. Az 1.M.R Vortex olyan erős, hogy csak az edzésnapokon ajánlatos fogyasztani.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (3 g)
Niacin 20 mg
Full Speed Vortex Matrix (szabadalmaztatott keverék)1705 mg
Glicerol (mint glicerolmonosztearát), Indigofera pulchra (aerial), Koffein (mint dehidratált koffein), White leadwort (gyökér), Securinega (Securinega suffruticosa) (levél és gyökér)

 

Figyelmeztetés

Ez a termék egészséges felnőtteknek ajánlott. Ha gyógyszert szed, a gyógyszer szedésével kapcsolatban forduljon orvosához. Ne használja, ha terhes vagy szoptat, vagy ha teherbe szeretne esni. Hagyja abba, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, ha mellékhatásokat észlel. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Speciális táplálékkiegészitő. Nem alkalmas a gyermekek számára! Nem tartalmaz dopping karakterű anyagokat.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Edzés előtti stimuláló 1.M.R Vortex 150 g - BPI Sports
Write Your Own Review
Véleményt ír:Edzés előtti stimuláló 1.M.R Vortex 150 g - BPI Sports
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ