Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

DIAMOND Hydrolysed Whey Fehérje 2270 g - Fitness Authority

Rating:
100 %

A Diamond Hydrolysed Whey Protein egy hidrolizált savófehérje koncentrátum, amely a legjobb minőségű tejsavó fehérjéből és ír kecske lágy tejéből készült.  Ez egy 73%-os fehérje, amely Aminogen emésztőenzimekkel van gazdagítva a még egyszerűbb fehérjelebomláshoz, aminek köszönhetően nagyon jól és gyorsan emésztődik és szívódik fel. Minimális szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

Hosszú távon nem elérhető

Diamond Hydrolysed Whey fehérje: előemésztett savófehérje koncentrátum

A Diamond Hydrolysed Whey fehérje egy hidrolizált savófehérje koncentrátum. A hidrolizis feldolgozásának ez a metódusa biztosítja a legprogresszívebb magas hatékonyságú tejsavófehérjét, amely egyedülállóságával jeleskedik. Az összetevők nem átlagos átdolgozott kombinációja jellemző rá, amelyek segítik a zsírmentes izomtömegnövekedést.   


Ez a fehérje megadja a testnek az elágazó láncú aminosavak helyes arányát, amelyek támogatják a fehérjeszintézist, emésztőenzim komplexet, amelyek a fehérje felszívódásáért felelősek, hogy jobban felszívódó formájuk legyen.  Ráadásul, alacsony a szénhidráttartalma, nem tartalmaz cukrokat és transzzsírokat sem. Aminogen emésztőenzimekkel van gazdagítva a még egyszerűbb fehérjelebomláshoz. Azonkívül, hogy hihetetlenül gyorsan működik, a Diamond Hydrolysed Whey fehérje egy tökéletesen tiszta és természetes termék, aminek az alapja az ír kecske lágy és minőségi tejéből ered.

 

Diamond Hydrolysed Whey fehérje

 

A Diamond Hydrolysed Whey fehérje és az előnyei

  • a legjobb minőségű tejavó fehérjéből készült
  • 22 gramm tiszta peptidet tartalmaz egy adagban
  • gyorsan felszívódó
  • csak kis mennyiségű laktózt tartalmaz, koleszterin és cukor nélkül
  • emésztőenzimeket tartalmaz, amelyek támogatják a helyes fogyasztást
  • könnyen oldható

 

 

Összetevők

Vanília: Optipep (hidrolizált tejsavó fehérje koncentrátum (Emulgeálószer: Szója lecitin)), ízesítőanyagok, édesítőszerek (aceszulfám-kálium, szukralóz), só, Aminogen emésztőenzim

Csokoládé: Optipep (hidrolizált tejsavó fehérje koncentrátum (emulgeálószer: szójalecitin)), kakaópor, aromák, édesítőszerek (aceszulfám-kálium, szukralóz), só, emésztő enzim Aminogen

Málna: Optipep (hidrolizált tejsavó fehérje koncentrátum (Emulgeálószer: Szója lecitin)), ízesítőanyagok, édesítőszerek (aceszulfám-kálium, szukralóz), só, Aminogen

Eper: Optipep (hidrolizált tejsavó fehérje koncentrátum (Emulgeálószer: Szója lecitin)), ízesítőanyagok, édesítőszerek (aceszulfám-kálium, szukralóz), só, Aminogen emésztő enzim, természetes színezék (kármin).

Őszibarack: Optipep (hidrolizált tejsavó fehérje koncentrátum (Emulgeálószer: Szója lecitin)), aromák, természetes színek (cékla), édesítőszer (aceszulfám-kálium, szukralóz), egy só, emésztő enzim Aminogen.

 

Adagolás:

Keverjen el 1 adagolókanálnyi (1 adag) Diamond fehérjét 180-240 ml hideg vízben. 1 adagot igyon meg reggel felkelés után, 1 adagot közvetlenül edzés után. Ha szükségét érzi, főleg a megnövekedett teljesitmény miatt, akkor növelheti az adagot az ajánlott adagoláson kivül is.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek (barack íz)1 adag (30 g)
Energiatartalom 502 kJ / 119 kcal
Zsírok 2,4 g
   ebből telített zsírok 1,7 g
Szénhidrátok 2,1 g
   ebből cukrok 1,8 g
Rostok 0 g
Nátrium 0,1 g
Fehérjék 22 g
0,2 g
Kalcium 161 mg
Kálium 880 mg
Foszfor 220 mg
Aminogen 114 mg
Aminosavakv 100 g
L-leucin 8,5 g
L-izoleucin 4,6 g
L-valin 4,7 g
Aminosavak (BCAA) 19 g
Aszparaginsav 8,7 g
Glutaminsav 13,9 g
L-szerin 4,3 g
Glicin 1,5 g
L-hisztidin 1,5 g
L-arginin 2,2 g
L-treonin 5,8 g
L-alanin 3,9 g
L-prolin 4,6 g
L-tirozin 2,5 g
L-metionin 1,5 g
Cisztin 1,9 g
L-fenilalanin 2,6 g
L-lizin 7,3 g
L-triptofán 1,1 g

 

Figyelmeztetés

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna. 

Allergén információ:

Tejből származó összetevőket tartalmaz (tejsavófehérje) és szóját (lecitin). Előállítás során ezek az anyagok is felhasználásra kerülhettek: tojás, mogyoró, kukorica, gabona, dió, magvak és szulfitok .


A vásárlók véleményei

DIAMOND Hydrolysed Whey Fehérje 2270 g - Fitness Authority

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 2 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény DIAMOND Hydrolysed Whey Fehérje 2270 g - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:DIAMOND Hydrolysed Whey Fehérje 2270 g - Fitness Authority
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

DIAMOND Hydrolysed Whey Fehérje 2270 g - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ