Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dextrose Xtra 1000 g - ActivLab

Gyártó: ActivLab
Rating:
100 %

A Dextrose Xtra dextróz egy monoszacharid magas glikémiai indexxel, aminek köszönhetően gyorsan felszívódik a vérkeringésbe, és így serkenti az inzulin reakciókat. Kiváló anabolikus tulajdonságai vannak, serkenti az izomszövetek újratermelődését, és javítja az test energiaegyensúlyát. 

Hosszú távon nem elérhető

Dextrose Xtra dextróz az izom glikogén feltöltődésének érdekében

A Dextrose Xra dextróz egy monoszacharid, pontosabban aldohexóz. Fontossága a biológiai folyamatokban alapvető: a sejtek energia- és metabolitforrásként hasznosítják. Bioszintézise szén-dioxidból és vízből kiindulva fotonenergia felhasználásával történik a zöld növényekben a fotoszintézis során. Élő szervezetben a glükóznak csak a D enantiomerje fordul elő, melyet dextróznak neveznek. Az L-glükóz biológiailag inaktív, a sejtek nem tudják hasznosítani.

 

A dextróz, avagy glükóz, hétköznapi nevén szőlőcukor, a szénhidrátok közé tartozik. A szénhidrátok a három legfontosabb, úgynevezett makrotápanyag közé tartoznak, a másik kettő a fehérjék és a zsírok. Ez talán a legfontosabb egyszerű cukor. A dextróz egy, a természetben is előforduló molekula, mely megtalálható pl. az édes gyümölcsökben, és a mézben is. A dextrózt a keményítőfélékből is elő lehet állítani, pl. kukoricakeményítőből, enzimek segítségével.

 

dextrose xtra dextroz

 

Az emberi szervezet az energiaigényét elsődlegesen dextrózból fedezi. Erre az energiára szükség van a megfelelő agyműködéshez, az összes izommozgáshoz, valamint a szív, a tüdő, és a belek egészségének megőrzéséhez. Ez persze nem azt jelenti, hogy szükségünk van naponta arra, hogy valamennyi szőlőcukrot kiegészítő – tehát por vagy tabletta – alakban magunkhoz vegyünk. A szőlőcukor túlzott mennyiségű fogyasztása ugyanis elkerülhetetlenül elhízást okoz, egyéb, egyéni érzékenységtől függő egészségügyi kockázatokról nem is beszélve. A szőlőcukor ilyen módon történő fogyasztásának egyetlen indokolt időpontja az edzés utáni időpont, amikor a szervezet glikogénraktárai le vannak merülve, és azok visszapótlása szükséges ahhoz, hogy hatékony izomépítő állapotba kerülhessünk. Mivel a szőlőcukor rendkívül gyorsan kerül a véráramba, és hamar megemeli az inzulinszintet – ami egy raktározó hormon – ezért segíthet az egyéb tápanyagok eljuttatásában is a megfelelő helyekre. 

 

Dextrose Xtra és előnyei:

  • Javítja a test energiaegyensúlyát
  • A kreatin kiváló szállítója
  • Befolyásolja a hatékonyságot és az erősítő edzést
  • 100 % energiát biztosít

 

Összetétel:

Glükóz, savanyúságot szabályozó anyag, Citrixsav, aroma, színezék (E104 (citrom és narancs ízben), E 110 (grapefruit és narancs ízű)).

 

Adagolás:

Oldjon fel 30 g-ot ( 1 adagolókanál) 200 ml vízben. Fogyassza naponta kétszer, legjobb a fizikai aktivitás előtt és után. 

 

Tápértékek

Tápértékek1 adag (30 g)
Kalória 37,5 kcal
Kalória zsírból 0 kcal
Zsírok 0 g
Telített zsírok 0 g
Telítetlen zsírok 0 g
Koleszterin 0 mg
Nátrium 0 mg
Szénhidrát 10 g
Rost 0 g
Cukrok 4 g
Fehérjék 0 g
A vásárlók véleményei

Dextrose Xtra 1000 g - ActivLab

Összesített termék értékelés

100 %
100 %
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Dextrose Xtra 1000 g - ActivLab

Write Your Own Review
Véleményt ír:Dextrose Xtra 1000 g - ActivLab
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Dextrose Xtra 1000 g - ActivLab

A kérdés leírása
Írj választ