D3 vitamin 180 kapsz - Myprotein

Rating:
80 % of 100
80% (1)
Gyártó: MyProtein

A D3 vitamin a Myprotein-től segíti a csontok és izmok normális működését, és pozitívan hat az imunnrendszer működésére. És nem utolsó sorban a D3 vitamin megtartja a kálcium szintet a testben. 

Hosszú távon nem elérhető

D3 vitamin

D3-vitamin zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. Bőrünkben nagy mennyiségben található egy bizonyos 7-dehidro-cholesterol nevű anyag, mely a napfény UVB sugarainak hatására kémiai átalakuláson megy keresztül, és ezáltal kialakul a D3-vitamin. Azok, akiket kevés napsugárzás érint hajlamosak a D-vitamin hiánya miatt kialakuló betegségekre. Kutatások bizonyítják, hogy a D3-vitamin segít a csontok és ízületek egészségének megóvásában, valamint a daganatos betegségek. Fontos szerepet tölt be a rákos megbetegedések megelőzésében.

A D-vitamin két formában áll rendelkezésre a szervezet számára, D2 és D3 molekulaszerkezetben. Kutatások szerint a D3-vitamin sokkal jobban hasznosul mint a D2. További tanulmányok szerint a D-vitamin erősebb immunrendszer erősítő vitamin, mint a C-vitamin. A D-vitamin a zsírban oldódó képessége miatt a szervezetben könnyen elraktározódik, így az őszi hónapok után könnyebben átvészelhetőek a téli szezonális, fertőzés útján terjedő betegségek.

Sportolók szemszögéből is kiemelkedően fontos a D-vitamin jelenléte a szervezetben. Teljesítményfokozó tulajdonsága, a már bebizonyított gyulladáscsökkentő hatásában rejtőzik. Az is bizonyított a D-vitaminnal kapcsolatban, hogy elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb regenerálódást a sérült, legyengült szervezet számára.

Főbb Tulajdonságok

  • fokozza az immunrendszer működését
  • javítja az egészségi állapotot, védi a csontok és fogad épségét.
 

Kiszerelés:

180 kapszula
 

Használata:

Napi egy tabletta fogyasztása ajánlott, lehetőleg étkezés során.

 

Összetevők:

Olivaolaj (oldószer), D3-vitamin olaj, lágyzselatin (glicerin, zselatin, víz).

Mesterséges színezéket nem tartalmaz. GMO mentes.

1 lágyzselatin kapszula 2500 NE(nemzetközi egység) D3-vitamin tartalmaz.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews D3 vitamin 180 kapsz - Myprotein
Write Your Own Review
Véleményt ír:D3 vitamin 180 kapsz - Myprotein
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ