Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatine Powder - Optimum Nutrition

A Creatine Powder egy 100%-ban tiszta kreatin-monohidrát, amely kis részecskékre lett mikronizálva, tökéletes feloldódást biztosítva ezzel akármilyen italban. Íztelen és szagtalan, azonban kristályos és tiszta. Pozitív hatással van a teljes sportteljesítményre, elősegíti a izomtömeg növelését, csökkenti a fáradtságot, növeli az energia szintjét és az állóképességet.

Raktáron
Akciós ár 2 990 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Creatine Powder: 100% tisztaságú mikronizált kreatin-monohidrát, amely elősegíti az izomtömeg, az erő és a teljesítmény növelését

A Creatine Powder 3,4 g 100%-ban tiszta kreatin-monohidrátot tartalmaz minden adagban. Kis részecskékre lett mikronizálva, ami tökéletes feloldódást biztosít akármilyen italban. Íztelen és szagtalan, azonban kristályos és tiszta, ami a felbontás után rögtön látható. A kreatin hatékonysága számos tanulmánnyal alátámasztott. Pozitív hatással van a teljes sportteljesítményre, elősegíti a izomtömeg növelését, csökkenti a fáradtságot, növeli az energiaszintet és az állóképességet. Ezenkívül az anabolizáció folyamatát jelentősen támogatja.

 

A Creatine Powder előnyei

  • 100% kreatin-monohidrát
  • kis részecskékre van mikronizálva
  • elősegíti az erő és az izomtömeg növelését
  • eltávolítja a katabolizmust
  • nagyszerű az oldódása
  • íztelen, valamint töltőanyagoktól és adalékanyagoktól mentes

 

Összetevők

100% kreatin-monohidrát.

 

Adagolás

Keverj össze 1 mérőkanálnyi terméket 240–350 ml vízzel vagy gyümölcslével. Fogyassz egy adagot 20 perccel az edzés előtt és egy adagot az edzés után. 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (3,6 g)
Mikronizált kreatin monohidrát3,4 g
A vásárlók véleményei

Creatine Powder - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Creatine Powder - Optimum Nutrition
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Creatine Powder - Optimum Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ