Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatine Monohydrate - Amix

Gyártó: Amix

A Creatine Monohydrate egy ultra mikronizált kreatin-monohidrát, mely biztosítja a tisztaságát és kiváló felszívódó képességét. Támogatja az izomtömeg kialakulását és részt vesz az izmok gyors regenerációjában. Hatékony az energia pótlásában, valamint támogatja a fizikai és az erőteljesítményt.

Raktáron
Akciós ár 3 700 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Creatine Monohydrate – ultra mikronizált kreatin-monohidrát, mely támogatja az izomtömeg növekedését, energiát ad, segít a regenerációban és beindítja a fizikai és erőteljesítményt

A Creatine Monohydrate egy ultra mikronizált kreatin-monohidrát, mely biztosítja a termék minőségét, tisztaságát és kiváló felszívódó képességét. A kreatin-monohidrát a kreatin legelterjedtebb formája, mely támogatja az izomtömeg növekedését, hozzásegít az izomsejtek térfogatának megnövekedéséhez, és felgyorsítja a regenerációs folyamatokat is. További jótékony tulajdonsága, hogy hatékonyan pótolja a szükséges energiát, aminek köszönhetően az edzéseken képes leszel a maximális teljesítményt nyújtani. Emellett maga a Creatine Monohydrate termék támogatja a fizikai és erőteljesítményt is a magas intenzitású edzések során.

 

Creatine Monohydrate - Amix

 

A Creatine Monohydrate és előnyei

  • ultra mikronizált kreatin-monohidrát
  • kiváló feloldóképesség
  • támogatja az izomtömeg növekedését
  • támogatja a fizikai és erőteljesítményt
  • támogatja a regenerációt

 

Összetétel

100 % kreatin-monohidrát

 

Adagolás

Tégy 5 g kreatin-monohidrátot a vízbe, egy shaker segítségével keverd el, és már fogyaszthatod is. Fogyaszd napi 1 – 2 alkalommal. Ne feledkezz meg a napi bevitt folyadékmennyiségre sem.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (5 g)
Kreatin-monohidrát5 g
A vásárlók véleményei

Creatine Monohydrate - Amix

Write Your Own Review
Véleményt ír:Creatine Monohydrate - Amix
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Creatine Monohydrate - Amix

A kérdés leírása
Írj választ