Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin HCL 120 kapsz - Activlab

Gyártó: ActivLab

A Kreatin HCL egy kreatin-hidroklorid, amely rendkívül stabil, elenálló az emésztőrendszerben található savanyú környezettel szemben és nagyon jól oldódik. Nagyszerű a felszívódása és mindenki számára alkalmas, aki izomerő és izomtömeg növekedést szeretne elérni. 

Kreatin HCL - rendkívül stabil kreatin, jó felszívódással az erő és az izomtömeg növelésére

A kreatin HCL egy kreatin-hidroklorid kapszula formájában, amelyek szétesnek a gyomorban.A kreatin természetes összetevője az izomszövetnek és részt vesz az izomösszehúzódásokat okozó folyamatokban. A Creatine HCL a kreatin egy rendkívül stabil formája, elenálló az emésztőrendszerben található savanyú környezettel szemben és nagyon jól oldódik. Ennek köszönhetően a kreatin-monohidráttal összehasonlítva jobb a felszívódása, és ezért nagyobb rakódik le az izmokban. Mindenki számára alkalmas, aki izomerő és izomtömeg növekedést szeretne elérni. 


Kreatin HCl activlab

 

Kreatin HCL és előnyei

  • a kreatin egyik legnépszerűbb fajtája
  • ngyon stabil forma
  • nagyszerű a felszívódása
  • elősegíti az izomerő növelését
  • elősegíti az izomtömeg növelését

 

Összetevők

kreatin-hidroklorid, csomósodástgátló szer: magnézium-sztearát, csomagolás (hidroxi-propil-metil-cellulóz, gellángumi, színezés: titán-dioxid).

 

Adagolás

Napi egy adagot (6 kapszula) fogyasszon edzés előtt.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (6 kapsz)
Kreatin hidroklorid (Kreatin HCL)3000 mg

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolás 5-25 ° C-on, gyermekektől elzárva, fagytól, nedvességtől és közvetlen napfénytől megvédve. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás általi károkért.

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

A vásárlók véleményei

Kreatin HCL 120 kapsz - Activlab

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin HCL 120 kapsz - Activlab
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Kreatin HCL 120 kapsz - Activlab

A kérdés leírása
Írj választ