Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin HCL 120 kapsz - Activlab

Gyártó: ActivLab
Rating:
90 %

A Kreatin HCL egy kreatin-hidroklorid, amely rendkívül stabil, elenálló az emésztőrendszerben található savanyú környezettel szemben és nagyon jól oldódik. Nagyszerű a felszívódása és mindenki számára alkalmas, aki izomerő és izomtömeg növekedést szeretne elérni. 

Hosszú távú nem elérhető

Kreatin HCL - rendkívül stabil kreatin, jó felszívódással az erő és az izomtömeg növelésére

A kreatin HCL egy kreatin-hidroklorid kapszula formájában, amelyek szétesnek a gyomorban.A kreatin természetes összetevője az izomszövetnek és részt vesz az izomösszehúzódásokat okozó folyamatokban. A Creatine HCL a kreatin egy rendkívül stabil formája, elenálló az emésztőrendszerben található savanyú környezettel szemben és nagyon jól oldódik. Ennek köszönhetően a kreatin-monohidráttal összehasonlítva jobb a felszívódása, és ezért nagyobb rakódik le az izmokban. Mindenki számára alkalmas, aki izomerő és izomtömeg növekedést szeretne elérni. 


Kreatin HCl activlab

 

Kreatin HCL és előnyei

  • a kreatin egyik legnépszerűbb fajtája
  • ngyon stabil forma
  • nagyszerű a felszívódása
  • elősegíti az izomerő növelését
  • elősegíti az izomtömeg növelését

 

Összetevők

kreatin-hidroklorid, csomósodástgátló szer: magnézium-sztearát, csomagolás (hidroxi-propil-metil-cellulóz, gellángumi, színezés: titán-dioxid).

 

Adagolás

Napi egy adagot (6 kapszula) fogyasszon edzés előtt.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (6 kapsz)
Kreatin hidroklorid (Kreatin HCL) 3000 mg

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolás 5-25 ° C-on, gyermekektől elzárva, fagytól, nedvességtől és közvetlen napfénytől megvédve. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás általi károkért.

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

A vásárlók véleményei

Kreatin HCL 120 kapsz - Activlab

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin HCL 120 kapsz - Activlab
A Te értékelésed
Product detail
Category Kreatin
A vásárlók kérdései

Kreatin HCL 120 kapsz - Activlab

A kérdés leírása
Írj választ