Crea Core 350 g - Fitness Authority

0%
0% (0)

A Crea Core egy maximálisan hatékony összetevő, amely a legmagasabb minőségű kreatint nyújtja, a Creatin HCL-t, továbbá előrehaladott kreatint tartalmaz CarnoSyn®- el gazdagítva.

Hosszú távon nem elérhető

CREA CORE

Kreatintermék, mely a legfejlettebb kreatinforrásokat (HCI kreatin) tartalmazza, kiegészítve egy szabadalmaztatott béta-alanin-forrással, a CarnoSyn™-nel, mely csökkenti a tejsav felhalmozódását hosszabb edzések során. A hozzáadott görögszéna emeli a tesztoszteron mennyiségét, mely elősegíti a minőségi sovány izom tömegének növekedését. A különböző kreatinfajták a maximális hatás érdekében a legtökéletesebb, legprecízebb arányban kerültek a termékbe.


Kiszerelés:

350 g


Adagolás:

Egy púpozott kiskanál (7 g) 150 ml vízben elkeverve, edzés előtt 30 perccel.

Edzés mentes napon étkezés után fogyassz egy adagot.

 

Általános tápérték/adag:

Kreatin-hidroklorid 3000 mg
Dikreatin malát 1500 mg
AKG kreatin 500 mg
Béta-alanin (CarnoSyn Ÿ) 1000 mg
Görögszéna Trigonella foenum-graecum L. 200 mg

 

Összetevők:

kreatin-hidroklorid, dikreatin malát, béta-alanin (CarnoSyn Ÿ), cseresznye aroma, kreatin alfa-ketoglutarát, görögszénamag Trigonella foenum-graecum L, édesítőszer (szukralóz), színezék.

 

Figyelmeztetés:

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. 


Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Crea Core 350 g - Fitness Authority
Write Your Own Review
Véleményt ír:Crea Core 350 g - Fitness Authority
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ