Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

CORDYCEPS 700 mg 90 tabl - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A Cordyceps természetes táplálékkiegészítő számos pozitív hatással, mint az ATP és az oxigén jobb kihasználtsága, azonban a rákbetegség gyógyítására és a zsírégetésre is használják. Ezen kívül, támogatja az egészséges immunrendszert és a vitalitást. A Cordyceps gomba kivonatát a betegségek megelőzésére és  gyógyítására használják már több, mint 1200 éve Kínában és Tibetben, nem csak sportolók. 

Hosszú távon nem elérhető

Cordyceps: 100%-ban természetes termék az energia növelésére, az immunrendszer és a vitalitás javítására, amelyről 1200 éve azt állítják, hogy meghosszabítja az életet

 

A Cordyceps az egyik leghíresebb és legértékesebb gyógyhatású gomba, amelyet a keleti kultúrákban és a hagyományos gyógyászatban hasznosítanak. Viszont jelenleg több, mint 400 különböző Cordyceps gombafajtát ismerünk, de a legismertebb a Cordyceps Sinensis. Azon kívül, hogy ennek a gombának érdekes a kinézete és az elnevezése, évszázadok óta használják a kínai orvoslásban, annak ellenére, hogy rendkívül bonyolult a szedése.

 

Ez a gomba sűrűn megtalálható a nagy magasságban élő hernyók felszínén, Tibetben, Nepálban és Kínában, és ebből az okból kifolyólag is mindig nagyon értékes és drága volt.  Azonban a magas ár főleg az egészségre gyakorolt pozitív hatása, megelőzés és betegségek gyógyítása miatt volt.

 

Cordyceps táplálékkiegészítő gomba

 

Energiaforrásként, az egészség erősítésére és számos betegség kezelésére is használják. Sőt azt állítják róla, hogy meghosszabítja az életet. A Cordycepsz abban különbözik a többi kínai gyógynövénytől, hogy férfiak és nők számára is ajánlott, akik fiatalító szerként és energianövelőként hasznosítják. Továbbá ismert, mint gyengeség és fáradtság elleni gyógyszer, máskor pedig afrodiziákumként használják, vagy impotencia kezelésére. 


Cordycepsz és a világrekordok

Az atlétikai világbajnokságon Stuttgartban a kínai sportolók domináltak, akik aranyérmet nyertek és a következő hónapban pedig Pekingben három világrekordot döntöttek meg. Minden doppingteszt negatív lett és a Nemzetközi Atlétikai Szövetség megerősítette a világrekordot. Titkuk a Cordyceps hatóanyagában rejlik, káros hatások nélkül. Szintén kínai olimpiai atléták Wang Junxia, Qu Junxia és Zhang Linli a Cordyceps hatása alatt 5 futási világrekordot döntöttek meg. 


Kinek ajánlott a Cordyceps?

A cordyceps mindenkinek ajánlott, kortól, nemtől és a sportolási aktivitás mennyiségétől függetlenül. Figyelembe véve azt, hogy évek óta használják a betegségek megelőzésére és kezelésére, a sportolási tevékenységet nem végzők is használhatják.


cordyceps gym beam

 

 A Cordyceps táplálékkiegészítő vagy inkább gyógyszer? 

Kínában és Tibetben már 1200 éve használják ezt a csodás gombát a gyógyító hatásai miatt. A kínaiak ugyanis abban hisznek, hogy minden betegséget kigyógyít, sőt a kínai hagyományos orvoslás által is elismert, ugyanúgy, mint a tibeti által is. És ez nem minden. A cordyceps hatásait a moder orvoslás is megerősítette. 

 

A Cordyceps hatásai az edzésnél: 

• Növeli az ATP értékét: Az ATP  egy izmokban elraktározott energia. Valamint ez egy olyan energia is, amely a rövidtávú leterheltségnél szabadul fel, mint az ugrálás vagy a futás. A Cordyceps gomba egyik hatóanyaga az adenozin, a nukleinsav, amely kulcsfontosságú összetevője az ATP-nek. A Hong Kong University of Science and Technology-n 2007-ben végzett tanulmányok alapján a cordyceps jelentősen megnövelheti a test ATP termelését, ami bárkinek segithet abban, hogy érett korban is aktiv maradjon, a sportolók elitt világcsapatán belül.

 

• Serkenti a tesztoszteronszintet: A tesztoszteron a kulcsa a aximális izomtömeg növekedésnek és a Cordycepset általában a szexuális diszfunkció gyógyitására használták, úgy mint egy energia serkentőt. Ahogy azt a jelenben sok kutatás eredménye mutatja, hogy ez a két jelenség kölcsönösen össze van kapcsolva. A tesztoszteronszint növelése növeli az izomtömeg felszedésének arányát, és javitja a magabiztosságot és a termékenységet is.  


• Javitja az oxigén kihasználtságát: Képes a zsírcsökkentés támogatására és ismert a teljesítménynövelő hatásáról is. Számos tanulmány bizonyította, hogy csökkentheti a szívverést, ami lehetővé teszi a hosszabb és intenzívebb edzést. Más tanulmány szerint, amelyben idősebbek használtak cordycepset, 9%-kal növekedett az aerób kapacitásuk.


• Energiaforrás: A Cordycepsnek hasonló hatása van, mint a koffeinnek, de mellék-és nem kívánt hatások nélkül, mint az idegesség és az álmatlanság. Ugyanis ugyanazokhoz a receptorokhoz kötődik, mint a koffein, energianövelő érzést vált ki. Továbbá a tanulmány során rájöttek, hogy a fáradtságban szenvedő páciensek 92%-a javulást érzet 30 napon belül. 


 Cordyceps és előnyei: 

• segít a légzési megbetegedéseknél, mint a hörghurut, tüdőgyulladás, asztma és tuberkolózis

• segít a szív-és érrendszeri megbetegedéseknél, mint a szívkoszorúér-betegség, ateroszklerózis és infarktus

• segít a kiválasztó és nemi szervek megbetegedéseknél, mint a hólyaghurut és az enurézis

• az általános gyengeség, izzadás és májbetegségek ellen hat

• segít a vér betegségeknél, mint a Werlhof-kór

• segít a reumás betegségeknél, immunbetegségeknél

• enyhíti a krónikus vesebetegségeket

• jótékony hatással van a prosztatára

• detoxikálja a szervezetet

• a korai öregedés és a bőrereszkedés ellen hat

• nyugtató hatással van stresszhelyzet idején 

• rákellenes hatása van és csökkenti a kemoterápia és sugárterápia negatív hatásait

• gyógyítja a fertőző betegségeket

• antibakteriális, vírusellenes és gyulladáscsökkentő hatása van

 

Összetétel

Cordyceps, kalcium-foszfát, magnézium-sztearát, zselatin kapszula

 

Adagolás

2x naponta 1-2 tabletta

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 tabletta
Cordyceps500 mgA vásárlók véleményei

CORDYCEPS 700 mg 90 tabl - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:CORDYCEPS 700 mg 90 tabl - GymBeam
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

CORDYCEPS 700 mg 90 tabl - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ