Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Colostrum Premium 60 kapsz - Kompava

Gyártó: Kompava

A Premium Colostrum a KOMAPAVA-tól egy táplálékkiegészítő az immunrendszer erősítésére, növeli a teljesítményt és a regenerálódást. 

Hosszú távon nem elérhető

Colostrum Premium

Erősíti az immunrendszert és támogatja az egészséget, növeli a teljesítményt és a regenerálódást, gyógyítja a beteg szervezetet.

A Colostrum, a természet csodája, alkalmas gyermekeknek, felnőtteknek, idősöknek, sportolóknak, és betegeknek egyaránt.

A colostrum minden emlős mirigyének folyadéka (tehát az emberé is), amely csak 72 órán át felylodik szulés után. Az újszulött számára ez az anyag segít túlélni az elso napokat az új vírusokka és baktériumokka teli környezetben. A Premium Colostrum csak az első 12 órán át van kifogva a tehén tejből, aminek köszönhetően magas immunoglobulín szintje van.

A Colostrum tartalma:

  • Immunoglobulínok (IgG 35%, IgM, IgA) – a szervezet által termelt anyagok melyek válaszként képződnek olyan anyagok jelenlétére, melyek nem tartoznak a szervezetbe. Vagy egyenesen kikuszöbölik az idegen anyagot, vagy felhívják rá más immunsejtek figyelmét.
  • Természetes növési faktorok (IgF 1, TGF-B2, EGF, FGF, PDGF) 1,2% – támogatják a csontok és izmok, porcogó, bor, kollagén, és ideg szövet növését (ezek a növési faktorok természetesek, nemsteroidosok, és ezért mondják erre a termékre hogy természetes anabolikus termék, amely absolút biztonságos). A növési faktoroknak unikáns tulajdonságuk van melyel támogathatják a sejtek növését, és ezzel szövetek felújjulását is. Ennek köszönhetően a fiatalság szérumának is nevezik.
  • Laktoferin 0,6% – bebiztosítja a vas transportját a szervezetünkben. A laktoferínre való kötődéssel a baktériumok eveszítik a táplálékforrásukat és ezért megáll a szaporodásuk. Ennek köszönhetően fő regulátorként van véve a szervezet védelmében.
  • Lyzozým 0,16% – enzím, mely gyengíti a baktérium falakat amivel erős antibakteriális hatást felyt ki.
  • PRP proteín  – (prolínre gaydag proteín) – klinikai vizsgálatokkal be lett bizonzyítva hogy, képes visszafordítani olyan neurológikus betegségeket mint Parkinson és Alzheimerova betegségek, regulálja az immunrendszert (gyenguléskor gyorsítja, autoimmun probémánál fékezi)
  • A vitaminok - A, B1 , B2 , B3, B5, B9 , B12, C, H - biotin, kolin 2% - fontos hatással vannak az összes biokémiai folyamatokra a szervezetben. Az aminosavak - nélkülözhetetlen elemek a vegyületek építésénél, mint például az enzimek , peptidek és hasonlók . (A Kolosztrum 26 aminosavat tartalmaz) Az ásványi anyagok (3,1% - kalcium, nátrium, magnézium, foszfor, kálium) – alap elemek a csontok és az izmok szerkezete felépítésénél és a funkciójánál. Ajánlotos használata: Az immunrendszer hatékonysága növelésére a gyakori vírusos, bakteriális és élesztőgomba fertőzéseknél. A gyomor-bél traktus gyulladásos betegségeknél (Crohn-betegség , bakteriális betegségek, fertőző hasmenések , gyomorfekély vagy a nyombél, colitis, gyomor daganatok, hasnyálmirigy elégtelenségek, gyomorégés, gasztritisz) A légúti fertőző betegségeknél ( rhinitis , sinusitis , influenza, hörghurut, tüdőgyulladás) A vérszegénységnél (anaemia - vashiányos vérszegénység) A gyulladásos bőr, izmok és izület betegségeknél, ( akne , lábgombásodás , psoriasis, atópiás dermatitis, osteoarthritis, rheumatoid arthritis , izom sérülés) Allergiás reakcióknál (Colostrum gátolja az IgE aktivitását, amely felelős a szervezet allergiás reakciójára a különböző ingerekre ) Az edzés alat ( felgyorsítja a glükóz szállítását az izmokba) növeli a teljesítményt , támogatja a kitartást, megakadályozza a katabolizmust) Az edzés után ( felgyorsítja a regenerációt , aktiválja az izomsejtek szorzása folyamatát , csökkenti az izomfájdalmat és az izomlázat, fokozza a terhelés toleranciát) Fogyókúra alat a szükséges tápanyagok feltöltésénél, és a zsírok bontásánál. A bőr öregedése lassításánál, a kollagén növelésénél - anti -aging hatású ( beltéri és kültéri alkalmazás) A lelki egyensúly biztosításánál (a szervezet jó mentális állapota pozitívan befolyásolja a szervezet ellenálló képességet a különböző betegségekkel szemben ) A kemoterápia és a sugárzás esetében (felgyorsítja az immunrendszer helyreállítását, a mentális és a fizikai terhelésnél) Ajánlott adagolás:

 

Kiszerelés:

60 kapszula

 

Alkalmazás:

Lenyelni elegendő vízzel. Nemajánlatos emésztő enzímekkel használni. Ajánlatos éhgyomorra legalább 30 percel az evés előtt vagy egyzés előtt. Gyermekeknek a kapszulla tartalma vízbe szórva adható.

Gyermekek: 1×1 kpsz naponta Felnottek: 2 – 4 kpsz naponta

 

Összetevők:

Kolostrum, álati eredetu zseletín kapszula, titánium dioxid színező

 

Figyelmeztetés:

Alkalmas 3 éven feluli gyermekeknek is. Tárolása csak száraz helyen ajánlott, 10-tol max. 25ºC fokon. A megadott napi adagolás kiegészítő a kiegynesúlyozott táplálkozáshoz és annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elöl elzárva tartandó.

 

A vásárlók véleményei

Colostrum Premium 60 kapsz - Kompava

Write Your Own Review
Véleményt ír:Colostrum Premium 60 kapsz - Kompava
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Colostrum Premium 60 kapsz - Kompava

A kérdés leírása
Írj választ