CLA és HCA

CLA és HCA közé olyan termékek tartoznak, amik konjugált linolsavban (CLA) és hidroxi-citromsavban (HCA) gazdagok. Ezek az anyagcsere-fokozó anyagok segíthetnek, ha súlyt próbálsz leadni, vagy szálkásabb izomzatot szeretnél. Emellett azok körében is népszerűek, akik kalóriadeficites étrendet követnek, és a jóllakottság érzését szeretnék erősíteni. Az étrend-kiegészítők testmozgás és speciális étrend mellet fejtik ki legjobb hatásukat, és így hozzásegíthetnek a jobb eredmények eléréséhez.

 Show more

A CLA és hatásai

A CLA az omega-6 zsírsavak közé tartozik, és természetes módon előfordul húsokban, tejtermékekben és más ételekben, étrend-kiegészítők alkalmazása révén pedig koncentráltabb formában is fogyasztható. A CLA hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, ráadásul a legnépszerűbb anyagcsere-fokozók közé tartozik. Bár zsírsavról (zsírról) van szó, mégis részt vesz az anyagcserefolyamatokban, így hatása van a zsír elégetésére és tárolására. Ezeknek köszönhetően a CLA-tartalmú étrend-kiegészítőket gyakorta alkalmazzák súlyvesztés céljával. Különösen népszerű olyan testépítők körben, akik megszabadulnának a bőralatti zsírtól, miközben fenntartják az izomtömeg maximális nagyságát.

A CLA alkalmazása

A CLA-t általában napi 1-3 alkalommal ajánlott fogyasztani, kapszula formában, étkezés közben vagy edzés előtt. A napi adag 3200-6400 mg CLA között alakulhat.

A HCA és hatásai

A HCA egy vegyület, ami természetesen is megtalálható olyan trópusi növényekben, mint a Garcinia cambogia. Ez a bioaktív vegyület annak köszönheti népszerűségét, hogy fokozza a jóllakottság érzését, így segíthet fenntartani a kalóriadeficitet, és hogy kisebb adag ételeket fogyassz el. Ez a legfőbb oka annak, hogy a HCA gyakori összetevője a súlyvesztést támogató, komplex étrend-kiegészítőknek.

A HCA alkalmazása

A HCA-t általábannapi 1-3 alkalommal ajánlott fogyasztani edzés előtt vagy az étkezést megelőző 30-60 percben. Egy adag 500-1000 mg of HCA-t tartalmaz.

 Mutass kevesebbet
Nincs találat a keresett termékre.