Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cla 1000 mg 60 kapsz - Myprotein

Gyártó: Myprotein
Rating:
100 %

A legjobb és legminőségibb CLA a piacon. Minden könnyen lenyelhető CLA tablettában 1000 mg konjugált linolsav van. A CLA fő hatásai: egészséges szív, feszes izmok és égetett zsírok.

Hosszú távon nem elérhető

CLA - konjugált linolsav

Az MP CLA, 1000 mg nagy szilárdságú konjugált linolsavot (CLA) tartalmaz, lágyzselatin-kapszula formában mely a legközkedveltebb a piacon.

CLA egy, a természetben előforduló szabad zsírsav mely, javarészt élelmiszerekben úgy mint a sajtban, tejben, bárány-és marhahúsban, valamint számos feldolgozott élelmiszerben megtalálható, de csak kis mennyiségben! Ahhoz, hogy a szervezet hasznosítani tudja a CLA-t hatalmas mennyiséget kellene fogyasztanunk az előbbiekben felsorolt élelmiszerekből.  Ennek természetesen nem sok haszna lenne, mivel az elfogyasztott éltelek útján rengeted kalóriát is bevinnénk a szervezetbe, melyet nem tudunk elégetni.

Kontrollált tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a CLA szedése (konjugált linolsav) előnyös lehet a szervezet állapotára. Vannak tudományos hipotézisek hogy konjugált linolsav valószínűleg javítja a metabolikus aktivitást a sejt membrán szintjén, ami lehetővé teszi azoknak embereknek, akik a CLA-t szedik, kombinálva testmozgással és egészséges táplálkozással, hogy eltávolítsak a zsírt és gyorsabban növeljék az izomtömeget.

Egy zselatin kapszula 1000 mg sáfrányolajból kinyert CLA-t tartalmaz.

Megoszlása:

CLA Cis9 (Trans11 izomer- 38,9%

CLA Trans10 (Cis12 izomer- 37,9%

arányban épül fel. Az az a teljes aktív izomerjei 76,8%


Kiszerelés:

60 kapszula

 

Adagolás:

Egy adag 2 tabletta, mely naponta 2-3 fogyasztandó a nap bármely szakaszában.


Összetétel:

Konjugált linolsav 80% (sáfrány növény kivonat), zselatin (pórsáfrány), glicerin, tisztított víz. Mesterséges színezéktől mentes.


Figyelmeztetés: 

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  

A vásárlók véleményei

Cla 1000 mg 60 kapsz - Myprotein

Write Your Own Review
Véleményt ír:Cla 1000 mg 60 kapsz - Myprotein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Cla 1000 mg 60 kapsz - Myprotein

A kérdés leírása
Írj választ