Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cink 120 kaps - ESN

Gyártó: ESN

Cink- ásványi anyag kapszulában és kelát formában, melynek nagyon magas a biológiai értéke. Nélkülözhetetlen számos anyagcsere folyamat számára, mint a szénhidrát és fehérje termelése és bomlása. Pozitív hatással van a bőr állapotára, az immunrendszer megfelelő működésére és különböző hormonok hatására. 

Hosszú távon nem elérhető

Cink kapszulákban, mely lefedi az ajánlott napi mennyiséget minden sportolónál

Cink kapszulákban az ESN-től magas minőségú cink biszglicinátot tartalmaz, és a kelát formának köszönhetően nagyon magas a biológiai értéke. A cink nagyon hasznos az aktív sportolók számára, mint például a testépítők, fitnes sportolók és az állóképességi sportolók, akik sokat izzadnak, és szükségük van a cink gyors és hatékony pótlására.


Cink ESN

 

A cink esszenciális nyomelem, amelyet a test nem tud egyedül megtermelni. A testünknek szüksége van cinkre, egyeben kívül azért is, hogy körülbelül 300 enzim megfelelően működjön. A cink számos, a szervezetben lezajló anyagcsere folyamat számára nélkülözhetetlen, mint a szénhidrát és fehérje termelése és bomlása. Pozitív hatással van a bőr állapotára, az immunrendszer megfelelő működésére és a különböző hormonok hatására. A cink, melyet az ESN Zinc termékben használtak, a legjobb minőségű beszállítóktól származik. Az ESN-nél nagy hangsúlyt fektetnek a nyersanyagok kiválasztásában és a származásukra. Az összes ESN kiegészítőt Németországban gyártják a legmagasabb színvonal szerint.

 

Cink és előnyei

  • kelát forma magas biológiai értékkel
  • támogatja az immunrendszer megfelelő működését
  • támogatja a normál tesztoszteronszint megtartását
  • támogatja az anyagcserét és a fehérjeszintézist
  • pozitív hatással van a bőr állapotára
  • Németországban gyártva

 

Összetétel

Cink biszglicinát (13,3%), maltodextrin, marhahús zselatin (kapszulahéj), rizs keményítő, magnézium-sztearát (E 572).

Nem tartalmaz allergéneket.

 

Adagolás

Fogyasszon 1 kapszulát naponta, vízzel. Fogyasszon maximum 1 kapszulát naponta. 

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (1 kapsz)
Cink 25 mg

 

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ne fogyassza alkohollal! Figyeljen oda az elegendő folyadékbevitelre. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Nem alkalmas gyerekek, terhes és szoptató nők számára. A gyártó nem vállal felelősséget az olyan károkért, melyek a helytelen használat és a termék tárolása következtében történnek.

A vásárlók véleményei

Cink 120 kaps - ESN

Write Your Own Review
Véleményt ír:Cink 120 kaps - ESN
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Cink 120 kaps - ESN

A kérdés leírása
Írj választ