CELLMASS Kreatin 2.0 485 g - BSN

Rating:
93 % of 100
93% (3)
Gyártó: BSN

Speciális kreatin, aminosav és elektrolit mátrixa az izmokba pumpálja a növekedéshez szükséges tápanyagokat, maximalizálja a kreatin-foszfát és ATP raktárakat, fokozza a sejttérfogatot és gyorsítja a regenerálódást!  Speciális kreatin mátrix, mely kirobbanó intenzitással az izmokba pumpálja a növekedéshez szükséges tápanyagokat – hozzáadott cukor nélkül!

Hosszú távon nem elérhető

CELLMASS 2.0

 

Tömeg, erő, izmosság, teljesítmény és gyors regenerálódás.

A CellMass elnyerte az év kreatin terméke díjat 2005, 2006 és 2007-ben! A BSN CellMass az elmúlt évek egyik legnépszerűbb sport-táplálékkiegészítőjeként, a teljesítménynövelés és izomépítés leghatékonyabb eszközét kínálja!

Speciális kreatin, aminosav és elektrolit mátrixa az izmokba pumpálja a növekedéshez szükséges tápanyagokat, maximalizálja a kreatin-foszfát és ATP raktárakat, fokozza a sejttérfogatot és gyorsítja a regenerálódást! 

A CELLMASS® 2.0 a BSN legújabb fejlesztése, mely átírja az edzés utáni kiegészítés világát! Intenzív edzések után a megdolgozott izmok tápanyagraktárai kimerülnek, az edzésterhelés által generált mikro sérülések és metabolikus stressz beindítják az anabolikus folyamatokat! DE ezek az anabolikus folyamatok csak abban az esetben tudnak valódi növekedést táplálni, ha a növekedés alapanyagát is biztosítjuk! A CELLMASS® 2.0 kifejlesztésének célja, egy olyan formula megalkotása volt, mely biztosítja mindazt, amire ebben az állapotban szükséged van, miközben három egyedülállóan hatékony kreatin-analóg, glutamin, taurin és hidrolizált tejsavófehérje speciális mátrixával tovább fokozza az anabolikus faktorok aktivitását, és maximális fordulatszámra kapcsolja az izomépítés gépezetét!

A CELLMASS® 2.0 egyedülállóan hatékony kreatin, aminosav és elektrolit mátrixa az izmokba pumpálja a növekedéshez szükséges tápanyagokat, maximalizálja a kreatin-foszfát és ATP raktárakat, így fokozza a sejttérfogatot, gyorsítja az edzések utáni regeneráció folyamatát, blokkolja az izomlebomlást, miközben javítja a fizikai teljesítőképesség, és erőszint növekedését!

 

Kiszerelés

485g

 

Adagolás

Keverj el egy adag (1 adagolókanál) BSN CellMass-t 2-3 dl hideg vízben vagy a kedvenc italodban.
Edzésnapokon: Fogyassz egy adag BSN CellMass-t fogyaszd közvetlenül edzés után és 6-8 órával előtte vagy utána.
Nem edzésnapokon: Fogyassz egy adag BSN CellMass-t fogyaszd közvetlenül felkelés után és egy második adaggal 6-8 órával az első adagot követően.

 

Összetétel

BSN CELLMASS 2.0

Összetétel:
Egy adag mérete: 9.7 g | 1 scoop
Adagok Száma: 10 / 30 / 50
  Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 10 kcal  
    Kalória Zsírból 0 kcal  
Zsír 0 g 0%
   abból telített zsírsavak 0 g 0%
Szénhidrát 1 g  
Fehérje 2 g  
Makronutriensek
 21% Fehérje
 10% Szénh.
 0% Zsír
 69% Egyéb
Kalóriaeloszlás
 67% Fehérje
 33% Szénh.
 0% Zsír
 0% Egyéb
Calcium 20 mg 2%
CELLMASS® 2.0 PROPRIETARY BLEND 8300 mg  
Recovery Composite Whey Protein Hydrolysate, L-Glutamine, And Glutamine Peptides    
Myogenic Matrix Creatine Monohydrate, Creatine HCL (Con-Cret®) And Creatine Anhydrous    
nsulino Interfusion Taurine And Banaba Extract (Leaf) (18% Corosolic Acid) (GlucoHelp™)    
Other Ingredients: Natural And Artificial Flavors, Malic Acid, Citric Acid, Calcium Silicate, Silicon Dioxide, Lecithin, Sucralose, FD&C Red #40, And Acesulfame Potassium.

 

Figyelmeztetés

A termék alkalmazását megelőzően kérjen tanácsot kezelőorvosától, ha a következő betegségek egyikében (vagy más krónikus betegségben) szenved: hipotenzió, hipertenzió, szív-, máj- és pajzsmirigypanaszok, diabétesz, pszichiátriai betegségek, asztma, súlyos vérszegénység, depresszió, pánikbetegség, pánikrohamok, szívroham, szívritmuszavar, prosztatamegnagyobbodás okozta vizelési nehézségek esetén; MAO-gátlók vagy más gyógyszer szedése esetén. Ne használja terhesség és szoptatás idején. Csökkentse vagy függessze fel a fogyasztást, ha álmatlanságot, izomremegést, zavartságot, idegességet, fejfájást, heves szívdobogást vagy hasonló tüneteket tapasztal. Csak egészséges felnőtt fogyassza. 18 éven aluli fiatalok ne alkalmazzák. Gyermekektől távol tartandó.

 

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews CELLMASS Kreatin 2.0 485 g - BSN
Write Your Own Review
Véleményt ír:CELLMASS Kreatin 2.0 485 g - BSN
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ