Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Casein Pro Fehérje - Universal Nutrition

A Casein Pro fehérje 100 %-os tiszta micellás kazein, mely fokozatosan szabadul fel és lassan emészthető. Egy adagban egészen 24 g magas minőségű fehérjét tartalmaz, emellett magas a BCAA és glutamin tartalma is. Ez egy olyan típusú fehérje, mely folyamatos, egységes és hosszantartó (egészen 7 óra) aminosav felszabadulást biztosít. Mindezt akkor teszi, amikor a test megpihen, elsősorban éjszaka, alvás közben.

Hosszú távon nem elérhető

Casein Pro – tiszta micellás kazein, mely 7 órán át szabadul fel, lassan emésztődik, így segít az izomtömegek építésében

A Casein Pro fehérje tiszta micellás kazein, mely fokozatosan szabadul fel és lassan emésztődik a szervezetben. Effektíven táplál, javít, regenerál és izmokat épít. Egy olyan típusú fehérje, mely folyamatos, egyenletes és hosszantartó aminosav felszabadulást biztosít. Mindezt azalatt teszi, amikor a test megpihen, elsősorban éjszaka, alvás közben. Az izomszövetek így a kazeinnek köszönhetően „építőanyaggal” vannak ellátva egészen 7 órán át. Az összes fehérje típussal összehasonlítva ez a leghosszabban tartó kazein ellátás. 

  Casein Pro - Universal Nutrition

 

A tiszta kazein továbbá enyhe inzulin kimosódást okoz, így antikatabolikus hatású anyagként funkcionál. Csekély zsír és cukor tartalom mellett az anyagcsere valóban magas szinten működhet. A kazein egyedülálló biokémiai tulajdonságai csak abszolút tiszta termék esetében használhatóak fel teljes mértékben. A 100 %-os Casein Pro a legmodernebb folyamatokkal készül és így a fogyasztónak a legmagasabb minőséget nyújtja. Ideális alvás előtt utolsó étkezésként, vagy a két étkezés közötti hosszabb időszak kitöltéseként. Használható az izmok védelmére, hosszantartó, magas állóképességet igénylő edzéseknél is. Annak köszönhetően, hogy az így módosított kazein 1g-ja egészen 4g vizet képes felvenni, elkészítésénél kiváló krémes állagú termék keletkezik. A termék további jellegzetessége, hogy nagyon jól eltelít. 

 

A Casein Pro fehérje előnyei

  • tiszta micellás kazein fehérje
  • több, mint 84% minőségi fehérjét tartalmaz (1 adagban 24g)
  • erős antikatabolikus hatása van
  • gyorsítja az izmok építését és növekedését, erőt ad
  • magas BCAA tartalom
  • magas glutamin tartalom
  • emésztőenzimeket és probiotikumokat tartalmaz
  • segít a szervezet regenerációjában
  • alacsony cukor és zsírtartalom

 

Összetétel

Micellás kazein (tej), kakaó, természetes és mesterséges aromák, inulin, nátrium-klorid, lecitin (szója), gumi (cellulóz-gumi, xantángumi, karragén), aceszulfám-K, szukralóz.

 

Adagolás

Keverjen össze 1-2 adag terméket 300-600 ml tejjel, vagy az Ön által preferált folyadékkal. 

 

Tápértékek táblázata

Tápérték (vanília ízesítés)1 adag (33 g)
Energiatartalom 108 kcal
Zsír energiatartalma 9 kcal
Zsírok 1 g
   ebből telített zsírok 0,5 g
   ebből transz-zsírok 0 g
Koleszterin 44 mg
Nátrium 149 mg
Szénhidrátok 3 g
   ebből rostok 1 g
   ebből cukrok 1 g
Fehérjék 24 g

 

Figyelmeztetés

A termék nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Ne lépje túl a megadott napi termék mennyiségét. Nem váltja fel a változatos étrendet. Kisgyermekektől elzárva tárolandó. Tárolja száraz helyen, max. 25 °C-ig, óvja a közvetlen napsütéstől és a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a termék nem megfelelő használata és tárolása következtében keletkező károkért.

A termék olyan gépekben készült, melyekben tejet, szóját, tojást, rákféléket, dióféléket és mogyorót is feldolgozhattak. 

A vásárlók véleményei

Casein Pro Fehérje - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Casein Pro Fehérje - Universal Nutrition
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Casein Pro Fehérje - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ