Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Carnitine Activity Drink 750 ml - Nutrend

Gyártó: Nutrend

A hatásos anyagok kombinációjának köszönhetően a CARNITIN DRINK ideális ital a teljesítmény növelésére, és a bőr alatti zsír felhasználásából nyeri az energiát. Telítetlen és nem tartalmaz cukrot. A taurinnak és a B3 vitaminnak köszönhetően javítja a mozgáskoordinációt és a koncentrálást.

Hosszú távon nem elérhető

CARNITIN ACTIVITY DRINK 

Az Nutrend Carnitin Drink L-Karnitin folyékony formában került kiszerelésre, így az jobban felszívódik az emberi szervezetben. A termék egyaránt fogyasztható edzés előtt, közben és a tréning után is. A jobb energizáló hatás elérése érdekében hozzáadott koffeint és taurint is tartalmaz.

 

Kiszerelés:

750 ml

 

Ajánlott használat:

Napi 1 Nutrend Carnitin Drink L-Karnitin palack. A fizikai teljesítmény javítása érdekében kezdje el a palack tartalmának fogyasztását 20-30 perccel az edzés megkezdése előtt. Tréning közben és azután is fogyasztható.

 

Felhasználás:

A Nutrend Carnitin Drink készítményt 24 órán belül el kell fogyasztani a palack felbontása után! A palackban látható esetleges üledék nem utal a termék rossz minőségére!

 

 

Összetétel:

L-Karnitin folyékony formában.

A vásárlók véleményei

Carnitine Activity Drink 750 ml - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:Carnitine Activity Drink 750 ml - Nutrend
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Carnitine Activity Drink 750 ml - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ