Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Carniform Shot zsírégető+ Carnilife Shot zsírégető ingyen - Nutrend

Gyártó: Nutrend

A Nutrend Carniform zsírégető egyszerre fejti ki az energizáló és a zsírégető hatását azáltal, hogy a szervezet energia feltöltését a már tárolt zsírraktárakból fedezi. 

A Nutrend Carnilife 2000 L-karnitin korszerű és hatékony megoldást jelent az alakformálásban. A folyékony formula olyan összetevőket tartalmaz, mely egymás hatását kölcsönösen erősítve valósítja meg a zsírégetést. 

Hosszú távon nem elérhető

Carniform Shot zsírégető jellemzése

A Nutrend Carniform zsírégető egyszerre fejti ki az energizáló és a zsírégető hatását azáltal, hogy a szervezet energia feltöltését a már tárolt zsírraktárakból fedezi. Kiszerelése praktikus, könnyen hordozható. Gyorsan felszívódó folyékony formában. 

A Nutrend Carniform zsíréget készítmény fő összetevői közé tartozik az L-Karnitin, az L-Arginin, a szinefrin, az anyagcserét fokozó vitaminok és a koffein. Mivel a szervezetet hatékonyan látja el energiával, ezért a terméket előszeretettel használják az állóképességet igénylő sportokban is. 

Előnyei:

  • Hatékony zsírégetésre, testsúly csökkentésére
  • Állóképesség fokozására
  • Regeneráció felgyorsítására
  • Edzés maximális motiválására

Kiszerelés: 
1 ampulla / doboz (20 x 60 ml)

Ajánlott használat:
Fogyassza el egy fiola tartalmát (60 ml) edzés előtt 30-45 perccel!
Ne használja a Nutrend Carniform zsírégető terméket, ha éhes, vagy addig csak minimális mennyiségű táplálékot vitt be a szervezetébe!
Ha az edzés ideje meghaladja a 90 percet, akkor a fiola tartalmát tanácsolt két részre osztani és a második adagot az edzés közben meginni! Ne lépje túl a napi 60 ml termék fogyasztást! 

Felhasználás:
A termék fogyasztása hideg sport itallal javasolt, használat előtt a készítmény felrázandó! Miután felbontotta a fiolát, tárolja azt száraz helyen 25°C alatt és fogyassza el a tartalmat 24 órán belül! Tilos tej vagy alkohol tartalmú italba keverni.

 

Összetétel:

L-Karnitin:
Az L-Karnitin az emberi szervezetben is előforduló összetevő, majdnem minden sejt tartalmazza. A zsírsavak anyagcseréjében játszik szerepet azáltal, hogy azokat az izomsejtekbe szállítja, ahol azok energiaként hasznosulnak. A tudományos kísérletek azt igazolták, hogy az L-Karnitin megléte nélkül egyáltalán nem valósul meg zsírégetés! Az L-Karnitin továbbá jó hatással van a koleszterin szintre és hatékonyabbá teszi az idegek és az izmok közötti kommunikációt.
L-Arginin:
Az L-Karnitin zsír anyagcsere fokozó hatását erősítő aminosav, mely ezenkívül segíti az anyagcsere melléktermékek kiürítését a szervezetből, így segítve ezzel annak regenerációját, fenntartja a helyes izomszövet-zsírszövet arányt.
Kolin: 
A fokozottabb zsírégetés érdekében a kolin segíti a zsírok hatékonyabb felhasználását a szervezetben, gátolja a zsírok és a koleszterin lerakódását, csökkenti a koleszterin szintet azáltal, hogy energiát képez belőlük. Májvédő funkciója mellett fokozza a szellemi teljesítő képességet is.
Koffein: 
A teljesítmény fokozására szolgál azáltal, hogy felgyorsítja az energia anyagcserét a szervezetben. Jó hatással van a zsírégetésre is, de mivel jelentős mennyiségű vizet és ásványi anyagokat von ki a szervezetből, ezért azok pótlásáról gondoskodni kell!
Citrus Aurantium: 
Az anyagcsere felgyorsítására szolgál, így a szervezet a pihenése közben is több kalóriát/zsírt képes elégetni.
Szinefrin: 
A koffein társa az anyagcsere fokozásban. Segít megemelni a test hőmérsékletét, ezért a szervezet még több zsírt képes energiává elégetni.
A termék ezenkívül tartalmaz még hasznos vitaminokat, melyek a szervezet regenerációjának felgyorsításában játszanak fontos szerepet.

 

Tápértékek táblázata:

  100 ml Adag – 60 ml
Energiaérték 165 kJ/39 kcal 99 kJ/23 kcal
Fehérje 7,6 g 4,6 g
Szénhidrát 0 g 0 g
Cukok 0 g 0 g
Zsír 0 g 0 g
Telített zsírsav 0 g 0 g
Élelmi rost 0 g 0 g
Nátrium 0 g 0 g
L-arginin 3333 mg 2000 mg
L-karnitin 1667 mg 1000 mg
Cholin 333 mg 200 mg
Kofein 167 mg 100 mg
Citrus aurantium kivonat 83 mg 50 mg
B3 vitamin  25 mg = 156 % RDA 15 mg = 94 % RDA
B2 vitamin B2 17 mg = 1214 % RDA 10 mg = 714 % RDA
B5 vitamin B5 17 mg = 283 % RDA 10 mg = 167 % RDA
Biotin 42 μg = 84 % RDA 25 μg = 50 % RDA
RDA...ajánlott napi adag

 

Carnilife Shot

A Nutrend Carnilife 2000 L-karnitin korszerű és hatékony megoldást jelent az alakformálásban. A folyékony formula olyan összetevőket tartalmaz, mely egymás hatását kölcsönösen erősítve valósítja meg a zsírégetést. 

Az L-Karnitin az emberi szervezetben is előforduló összetevő, majdnem minden sejt tartalmazza. A zsírsavak anyagcseréjében játszik szerepet azáltal, hogy azokat az izomsejtekbe szállítja, ahol azok energiaként hasznosulnak. A tudományos kísérletek azt igazolták, hogy az L-Karnitin megléte nélkül egyáltalán nem valósul meg zsírégetés! Az, hogy a zsírsavak energiává alakulnak, még csak fele a sikeres zsírégető folyamatnak, a megtermelt energiát jól kell hasznosítani, ebben játszik nélkülözhetetlen szerepet a Q10 koenzim. 

A Q10 egy természetes anyagcsere gyorsító, mely képes arra, hogy a zsírsavakból és a szervezetbe jutó szénhidrátokból energiát nyerjen. Röviden úgy fogalmazhatnánk, hogy az L-Karnitin az izomsejtekben képez energiát a zsírsavakból, a Q10 pedig segíti az energia helyes hasznosulását. A Q10 egy erős, zsírban oldódó antioxidáns, mely eredményesen veszi fel a harcot a szabad gyökök ellen, melyek öregítik a sejteket. 

Ugyanakkor a Q10 koenzim összetevőnek van energizáló hatása is, részt vesz az ATP képzésében. Nem kevésbé fontos erénye, hogy megőrzi a szív és a központi idegrendszer egészségét és a vérnyomást is szabályozza. 

A B5 és B6 vitaminok együttesen vesznek részt a szénhidrát és a zsír anyagcserékben. Ha elégedetlen az alakjával, akkor válassza a Carnilife 2000 terméket és kombinálja azt rendszeres testmozgással a maximális eredmény elérése érdekében! 

Izek: 
natúr

Kiszerelés: 
1 x 25 ml / Doboz: 20 db X 25 ml

Ajánlott használat (1-2 ampulla/nap):
Fogyassza el egy fiola tartalmát (25 ml) közvetlenül ébredés után üres gyomorra, vagy edzés előtt 15-30 perccel! 

Felhasználás:
A Nutrend Carnilife 2000 L-karnitin fogyasztása vízzel vagy sport itallal javasolt, használat előtt a készítmény felrázandó! Miután felbontotta a fiolát, tárolja azt száraz helyen 25°C alatt és fogyassza el a tartalmat 24 órán belül! Tilos tej vagy alkohol tartalmú italba keverni!

Ötlet: 
A termék hatása fokozható, ha az alacsony szénhidrát - magas fehérje alapelvet követjük a szedése alatt. Protein készítmények szedése javasolt, 1-2 étkezés kiváltására, ha testsúlycsökkenés a cél. Kitűnő választás a Whey Core 100, vagy az Excelent 80 protein.

Összetétel:
A Nutrend Carnilife 2000 alapjául szolgáló L-Karnitin összetevőhöz Q10 koenzimet, B5 és B6 vitamint adtunk, hogy Ön sikeresen vehesse fel a harcot a súlyfelesleg ellen. A termék 2 000 mg minőségi L-Karnitin összetevőt tartalmaz fiolánként (a kiszerelés 10 fiola). A termék hozzáadott B5 és B8 vitaminokat tartalmaz az L-Karnitin jobb hasznosulása érdekében.

 

Tápértékek táblázata:

  100 ml 25 ml
Energiaérték 110 kJ/26 kcal 28 kJ/7 kcal
Fehérje 4,4 g 1,1 g
Szénhidrát 1 g 0,25 g
Cukor 0,2 g 0,05 g
Zsír 0,05 g 0,01 g
Telített zsírsav  0,05 g 0,01 g
Élelmi rost           0 g 0 g
Nátrium 0 g 0 g
L-karnitin 8000 mg 2000 mg
Koenzym Q10 120 mg 30 mg
B5 vitamin  25 mg = 417 % RDA  6,3 mg = 105 % RDA 
B6 vitamin  8 mg = 571 % RDA 2 mg = 143 % RDA 
RDA...ajánlott napi adag

 

A vásárlók véleményei

Carniform Shot zsírégető+ Carnilife Shot zsírégető ingyen - Nutrend

Write Your Own Review
Véleményt ír:Carniform Shot zsírégető+ Carnilife Shot zsírégető ingyen - Nutrend
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Carniform Shot zsírégető+ Carnilife Shot zsírégető ingyen - Nutrend

A kérdés leírása
Írj választ