Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

CamoLuxe Tank Green Grey atléta - GymBeam

A CamoLuxe Tank Green Grey egy divatos atléta, amely az érdekes tervezésével tűnik ki – a trikó fele Camo terepszínű, míg a másik fele szürke, szép GymBeam logóval ellátva. Az anyagának köszönhetően tökéletesen kiemeli a keményen kidolgozott izmokat - 65%-ban pamut és 35%-ban poliészter anyagból készült. Megfelelő edzéshez és hétköznapi viselethez is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 590 Ft

CamoLuxe Tank Green Grey atléta – divatos, különleges tervezésű atléta, mely tökéletesen kiemeli a kemény munkáját és az önfeláldozását

A CamoLuxe Tank Green Grey egy divatos atléta, amely úgy lett megtervezve, hogy a viselete során kitűnjön az Ön kemény munkája és az önfeláldozása, kiemelve a testalkatának minden pontját. Az anyagának köszönhetően, kitűnően szemlélteti a keményen kidolgozott izmokat - 65%-ban pamut és 35%-ban poliészter. Érdekes tervezésű, a trikó fele Camo terepmintás, míg a másik fele szürke, szép GymBeam logóval ellátva. Megfelelő az edzésekhez, viszont annyira megszereti, hogy a mindennapi viselethez is használni fogja. 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Szélesség46,5 cm47,5 cm48 cm50 cm53 cm
Hosszúság72 cm74 cm76 cm77 cm80 cm
A vásárlók véleményei

CamoLuxe Tank Green Grey atléta - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:CamoLuxe Tank Green Grey atléta - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
9000001163224
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

CamoLuxe Tank Green Grey atléta - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ