CamoLuxe Tank Green Grey atléta - GymBeam

0%
0% (0)

A CamoLuxe Tank Green Grey egy divatos atléta, amely az érdekes tervezésével tűnik ki – a trikó fele Camo terepszínű, míg a másik fele szürke, szép GymBeam logóval ellátva. Az anyagának köszönhetően tökéletesen kiemeli a keményen kidolgozott izmokat - 65%-ban pamut és 35%-ban poliészter anyagból készült. Megfelelő edzéshez és hétköznapi viselethez is.

Hosszú távon nem elérhető

CamoLuxe Tank Green Grey atléta – divatos, különleges tervezésű atléta, mely tökéletesen kiemeli a kemény munkáját és az önfeláldozását

A CamoLuxe Tank Green Grey egy divatos atléta, amely úgy lett megtervezve, hogy a viselete során kitűnjön az Ön kemény munkája és az önfeláldozása, kiemelve a testalkatának minden pontját. Az anyagának köszönhetően, kitűnően szemlélteti a keményen kidolgozott izmokat - 65%-ban pamut és 35%-ban poliészter. Érdekes tervezésű, a trikó fele Camo terepmintás, míg a másik fele szürke, szép GymBeam logóval ellátva. Megfelelő az edzésekhez, viszont annyira megszereti, hogy a mindennapi viselethez is használni fogja. 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Szélesség 46,5 cm 47,5 cm 48 cm 50 cm 53 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 76 cm 77 cm 80 cm
További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Ruházat
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Férfi sportruházat
Atléták
Customer reviews CamoLuxe Tank Green Grey atléta - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:CamoLuxe Tank Green Grey atléta - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ