Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

CamoLuxe Tank Black atléta - GymBeam

A CamoLuxe Tank Black egy divatos atléta, amely az érdekes tervezésével tűnik ki – a trikó fele Camo terepszínű, míg a másik fele fekete, szép GymBeam logóval ellátva. Az anyagának köszönhetően tökéletesen kiemeli a keményen kidolgozott izmokat - 65%-ban pamut és 35%-ban poliészter anyagból készült. Megfelelő edzéshez és hétköznapi viselethez is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 590 Ft

CamoLuxe Tank Black atléta – divatos, különleges tervezésű atléta, mely tökéletesen kiemeli a kemény munkáját és az önfeláldozását

A CamoLuxe Tank Black egy divatos atléta, amely úgy lett megtervezve, hogy a viselete során kitűnjön az Ön kemény munkája és az önfeláldozása, kiemelve a testalkatának minden pontját. Az anyagának köszönhetően, kitűnően szemlélteti a keményen kidolgozott izmokat - 65%-ban pamut és 35%-ban poliészter. Érdekes tervezésű, a trikó fele Camo terepmintás, míg a másik fele fekete, szép GymBeam logóval ellátva. Megfelelő az edzésekhez, viszont annyira megszereti, hogy a mindennapi viselethez is használni fogja. 

  CamoLuxe Tank Black atléta - GymBeam

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Szélesség 46,5 cm 47,5 cm 48 cm 50 cm 53 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 76 cm 77 cm 80 cm
A vásárlók véleményei

CamoLuxe Tank Black atléta - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:CamoLuxe Tank Black atléta - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
9000001163125
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

CamoLuxe Tank Black atléta - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ