Caffeine Pro 200 tabl - MyProtein

Rating:
100 % of 100
100% (1)
Gyártó: MyProtein

A Caffeine a Myprotein-től egy erős stimuláns, ami növeli a mentális éberséget és javítja a jelenlegi fizikai állapotot. Alkalmas kiegészítő, amely javítja a koncentrációt és koordinációs mozgásokat.

Hosszú távon nem elérhető

Caffeine Pro 

Coffeine

A koffein egy alkaloid, ami stimulásként hat a szervezetre, serkenti a központi idegrendszert (CNS). Mint minden koffeintartalmú ital, ez a termék is, enyhén vízhajtó hatású és növelheti a szervezet metabolizmusát. A termékben található kávébab, zöld tealevelek és gyümölcs kivonatok. Több mint 60 különböző növény, amelyek a leggyakoribb forrásai a koffeinnek. A koffeint széles körben elismerik, mint a legnépszerűbb teljesítményfokozót a bolygónkon.

A koffein egy erős stimuláns, ami növelheti a mentális éberséget és javítja a fizikai energiaszintet. Ez segíthet csökkenteni a fizikai fáradtságot, növeli a gondolkodásunk élességét és a fizikai koordinációt, valamint csökkenti a fáradtság érzetét, amely különösen jól jön a kemény edzések során.

Mint minden termék esetén, így a koffein fogyasztása során is javasolt a mértékletesség, a nem kívánatos mellékhatások elkerülése érdekében.

Egy tabletta 200 mg koffeint tartalmaz.

 

Kiszerelés:

200 tabletta

 

Használat:

Naponta 1-2- szer ajánlott egy tabletta használata.


Összetevők:

Töltőanyagok (kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz), koffein, összetapadás gátló (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), Coating (hidroxi-propil-metil-cellulóz, glicerin). Mesterséges színezéktől mentes.


Figyelmeztetés:

Légy óvatos a koffein adagolása közben, mivel ez egy erős készítmény, így előfordulhatnak mellékhatások, amennyiben az ajánlott beviteli mennyiséget jóval meghaladod. Ajánlott fogyasztási mennyiséged legfeljebb 200 mg adagonként. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak, tehres vagy szoptatós nőknek illetve magas vérnyomásban szenvedők vagy szívbetegek esetén.

NE adagold túl a készítményt, mert az arra érzékenyeknél, halál is előfordúlhat!!!

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Caffeine Pro 200 tabl - MyProtein
Write Your Own Review
Véleményt ír:Caffeine Pro 200 tabl - MyProtein
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ