Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Caffeine Pro 100 tabl - MyProtein

Gyártó: Myprotein
Rating:
100 %

A Caffeine - koffein a Myprotein-től egy megbízható termék, amely helyreállítja a mentális éberséget, fáradtság esetén, energiát biztosít a szervezet számára. Alkalmas kiegészítő, amely javítja a koncentrációt és a mozgás koordinációját. 

Hosszú távon nem elérhető

Caffeine Pro 

A koffein egy alkaloid, ami stimulásként hat a szervezetre, serkenti a központi idegrendszert (CNS). Mint minden koffeintartalmú ital, ez a termék is, enyhén vízhajtó hatású és növelheti a szervezet metabolizmusát. A termékben található kávébab, zöld tealevelek és gyümölcs kivonatok. Több mint 60 különböző növény, amelyek a leggyakoribb forrásai a koffeinnek. A koffeint széles körben elismerik, mint a legnépszerűbb teljesítményfokozót a bolygónkon.

A koffein egy erős stimuláns, ami növelheti a mentális éberséget és javítja a fizikai energiaszintet. Ez segíthet csökkenteni a fizikai fáradtságot, növeli a gondolkodásunk élességét és a fizikai koordinációt, valamint csökkenti a fáradtság érzetét, amely különösen jól jön a kemény edzések során.

Mint minden termék esetén, így a koffein fogyasztása során is javasolt a mértékletesség, a nem kívánatos mellékhatások elkerülése érdekében.

Egy tabletta 200 mg koffeint tartalmaz.

 

Kiszerelés:

100 tabletta

 

Használat:

Naponta 1-2- szer ajánlott egy tabletta használata.


Összetevők:

Töltőanyagok (kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz), koffein, összetapadás gátló (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), Coating (hidroxi-propil-metil-cellulóz, glicerin). Mesterséges színezéktől mentes.


Figyelem:

Légy óvatos a koffein adagolása közben, mivel ez egy erős készítmény, így előfordulhatnak mellékhatások, amennyiben az ajánlott beviteli mennyiséget jóval meghaladod. Ajánlott fogyasztási mennyiséged legfeljebb 200 mg adagonként. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak, tehres vagy szoptatós nőknek illetve magas vérnyomásban szenvedők vagy szívbetegek esetén.

NE adagold túl a készítményt, mert az arra érzékenyeknél, halál is előfordúlhat!!!

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A vásárlók véleményei

Caffeine Pro 100 tabl - MyProtein

Write Your Own Review
Véleményt ír:Caffeine Pro 100 tabl - MyProtein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Caffeine Pro 100 tabl - MyProtein

A kérdés leírása
Írj választ