Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

C4 Extreme - Cellucor

Gyártó: Cellucor
Rating:
77 %

A C4 Extreme egy edzés előtti stimuláló, amely az összetett NO3-at használja. A C4 edzés előtti fokozó maximális energia túlfeszülést és maximális bedurranást ad.

Hosszú távú nem elérhető

C4 Extreme

 

A legújabb technológiás kreatin nitrát, beta-alanin és persze az alap L-Arginine AKG hatóanyagokkal! Ezen hármas robbantja be izmaid, persze csak amennyire bőröd engedi!

A Cellucor C4 Extremeet az energia hajtja. A C4 Extreme a páratlan NO3 technológiát alkalmazza, valamint olyan prémium összetevőket, mint a kreatin-nitrát, minden más edzés előtti kiegészítőnél előremutatóbb így magában hordozza az erőt, hogy edzésről edzésre begyújtsa a szellemedet, izmaidat és az edzésarzenálodat. 

Mi az NO3?

Az NO3 a nitrát vegyjele, amely egy hihetetlen izomnövekedést eredményező vegyület, amely megsokszorozza az C4 Extreme minden összetevőjének hatóerejét. A Cellucor kreatin-nitrátot használ, melyben az NO3-at kreatinnal vegyíti. Egy UCLA-tanulmánynak megfelelően a kreatin-nitrát 1000%-ban jobban oldódik vízben, mint a kreatin-monohidrát, illetve más kreatinszármazékok, így ez a páratlan vízben oldhatóság biztosítja a jobb felszívódást, és a kreatin minden hagyományos mellékhatásának hiányát. 

Több energiád lesz, mint valaha is vártad volna egy kiegészítőtől. Végig fogod csinálni azt a plusz szériát, és be fogod fejezni az aznapi teljes edzésedet túlszárnyalva minden korábbi személyes legjobb erőszintedet, állóképességedet és fizikumodat.

 

Felhasználási javaslat:

Szigorúan csak edzésnapokon használd. Keverj el egy adagolókanálnyit 200-300ml vízben és fiogyaszd edzés előtt 20-30 perccel!

 

Összetevők/tápértékek:

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
Berobbanó Energia Keverék  718   
C-vitamin    
N-Acetyl    
Koffein    
Mucuna Pruriens    
B3-vitamin    
Synephrine    
Folsav    
Piridoxin    
B12-vitamin    
További Összetevők    
Kalória 5 kcal   
Szénhidrát 1 g   
C-vitamin 250   
B3-vitamin 30 mg   
Folsav 250   
B12-vitamin 35   
Beta-Alanine 1500 mg   
Creatine 1000 mg   
L-Arginine 1000 mg 
A vásárlók véleményei

C4 Extreme - Cellucor

Write Your Own Review
Véleményt ír:C4 Extreme - Cellucor
A Te értékelésed

Ízesítés

Product detail
Category Edzés előtti stimulánsok
A vásárlók kérdései

C4 Extreme - Cellucor

A kérdés leírása
Írj választ