C vitamin 500 g - Myprotein

Rating:
80 % of 100
80% (1)
Gyártó: MyProtein

A C vitamin a Myprotein-től egy alkalmas táplálékkiegészítő, amely hozzájárul a nehéz edzés utáni fáradtságérzet csökkentéséhez. A C vitamin por formájában kapható.

Hosszú távon nem elérhető

C vitamin 


C-vitamin (aszkorbinsav) egy, a szervezet számára nélkülözhetetlen vízben oldódó vitamin, amely széles körű funkciót tölt be az emberi szervezetben. Elsődleges funkciója és egyben a legfőbb tulajdonsága is, hogy erős antioxidánsként van jelen a szervezetben. Vitamin C Powder termékünk 100%-os tisztaságú aszkorbinsavból készült.

Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként különböző betegségek alakulhatnak ki. Antioxidánsként erősíti a szervezetünk immunrendszerét és védelmet nyújt a LDL- koleszterinszint káros hatásaival szemben.

A C-vitamin sok egyéb fontos tulajdonsággal rendelkezik. Pozitív hatással van a kollagén (speciális fehérje) termelésére, mely fontos szerepet tölt be az egészséges és rugalmas érfalak megtartásában és az izomszövetek rugalmasságában. Segíti a szervezet méregtelenítését. Kutatások kimutatták, hogy a kor előrehaladtával a szervezet c-vitamin szintje csökken, ezért is fontos kiegészítők formájában a szükségletünket fedezni.

 

Kiszerelés: 

500 g

 

Adagolás:

Étrend-kiegészítőként ajánlott fogyasztani napi 500 mg-ot. A kívánt mennyiséget legjobb vízben vagy gyümölcslében feloldva meginni.

Egy adag Mp kicsi adagolókanál megközelítőleg 370 mg.

 

Összetevők:

100%-ban C-vitamint (aszkorbinsav) tartalmaz, egyéb hozzáadott anyagot nem.

 

FIGYELMEZTETÉS

Allergén információk:

Tej, szója- és tojásfehérje, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

Gyermek elöl elzárva tartandó.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews C vitamin 500 g - Myprotein
Write Your Own Review
Véleményt ír:C vitamin 500 g - Myprotein
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ