Bullet Proof 311 g - Muscle Pharm

Rating:
80 % of 100
80% (1)
Gyártó: MusclePharm

A BulletProof sztimuláns egy táplálék-kiegészítő, amely kiadós pihenést biztosít a maximális izomnövekedésért, a növekedési hormon és a tesztoszteron termelődéséért.

Hosszú távon nem elérhető

BULLETPROOF

A Bullet Proof kifejlesztésének célja az volt, hogy egy olyan formulát alkossunk meg, mely garantálja a minőségi alvást és a tökéletes éjszakai regenerációt!

A MusclePharm Glutamine a szervezeted glutamin szintjét növeli azáltal, hogy fokozza annak felvételét, biológiai elérhetőségét és emészthetőségét. Elősegíti az izmok glutaminnal való telítődését három kivételes és exkluzív glutamin komplex keverékével, amely számodra pont a megfelelő előnyöket nyújtja. Az MusclePharm Glutamine segít az izmaid hatékony rehidratálásában, regenerálódásában és újraépítésében a legkeményebb edzések után is.

A MusclePharm kutatói tisztában vannak azzal, hogy az éjszakai pihenés a testépítésben és más sportban nyújtott teljesítmény egyik legkritikusabb eleme. A minőségi alvás alapjaiban határozza meg mindazt, amire az edzőteremben, vagy a sportpályán képes vagy és azt, amit mindezzel elérsz! A Bullet Proof kifejlesztésének célja az volt, hogy egy olyan formulát alkossunk meg, mely garantálja a minőségi alvást és a tökéletes éjszakai regenerációt!

 

Bullet Proof kulcsösszetevői:

GABA
A GABA vagy gamma-amino-vajsav egy természetes ingerületátvivőnk, mely többek között felel az elalvásért és az alvás minőségének szabályozásáért.

ZMA (Cink-monometionin aszpartát, magnézium-aszpartát, B6-vitamin)
A ZMA gondoskodik azon kritikus ásványi anyagok pótlásáról, melyek kritikus szerepet játszanak éjszakai pihenésünk minőségének szabályozásában, ám mely nyomelemek szervezetünkben tárolt készletei intenzív edzéseink során lemerülnek.

PHENIBUT
A Phenibut egy GABA származék, mely kiemelt szerepet játszik az alvás/ébrenlét ciklus szabályozásában. Kiegészítő fogyasztásával javítható az alvás minősége és gyorsítható az álombamerülés.

GLUTAMIN
A Glutamin az izomszövetben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, mely így kritikus szerepet tölt be az intenzív edzéseket követő regenerációban. A glutamin emellett nélkülözhetetlen az immunrendszer és emésztőrendszer egészséges működéséhez, javítja a sejtek hidratációját. Kiegészítő fogyasztásával fokozható a szervezet természetes növekedési hormon termelése.

 

Kiszerelés:

311 g

 

Adagolás:

Keverj el 1/2-1 adagolókanál Bullet Prof-t 2 dl vízben és fogyaszd lefekvés előtt 30-45 perccel. 5 nap folyamatos használatot 2 nap szünet kövessen.


Tápértékek:

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
További Összetevők    
Kalória 10 kcal   
Szénhidrát 2 g   
B6-vitamin 5 mg   
Kalcium 140 mg   
Zinc 5 mg   
Magnesium 75 mg   
Magnesium 5 mg   
Kálium 20 mg   
BulletProof 8638 mg   
Night Growth Matrix    
Muscle Recovery    
Essential Amino Acid    
 

Figyelmeztetés:

 


 

arnie

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Bullet Proof 311 g - Muscle Pharm
Write Your Own Review
Véleményt ír:Bullet Proof 311 g - Muscle Pharm
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ