Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bromelain - Scitec Nutrition

A Bromelain egy emésztőenzim, melyet az ananászból nyernek, és támogatja az emésztést és a fehérjék bomlását. Ezeken kívül gyulladás gátló hatása is van, valamint enyhíti az ízületek és izmok fájdalmát, gyorsabban regenerálja a duzzanatokat a megterhelő edzések, vagy sérülések után.

Hosszú távon nem elérhető

Bromelain – ananászból nyert enzim, mely támogatja az emésztést és a fehérjék bomlását, azonban enyhíti az ízületek és izmok fájdalmát is

A Bromelain egy természetes enzim, melyet ananászból nyernek ki. Támogatja az emésztési folyamatokat, főként a fehérjék felbomlását. A sportoló optimális fejlődésének eléréséhez nagyon fontos ezen tápanyag fogyasztása a maximális lehetséges mennyiségben. A Bromelain kedvező gyulladás gátló hatású, valamint enyhíti az ízületek és izmok fájdalmát, gyorsabban regenerálja a duzzanatokat a megterhelő edzések, vagy sérülések után.

            

A Bromelain és előnyei

  • természetes enzim, melyet az ananászból nyernek ki
  • támogatja az emésztést és a fehérjék felbomlását
  • gyulladás gátló hatású
  • enyhíti az ízületek és izmok fájdalmát
  • támogatja a regenerációt sérülések és duzzanatok után

         

Összetétel

Bromelain (ananászból), zselatin.

              

Adagolás

Naponta 2 x 1 tabletta fogyasztását ajánljuk étkezés közben.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (2 kapsz.)
Bromelain 500 mg

 

Figyelmeztetés

Sportolóknak ajánlott táplálék kiegészítő. Fogyasztása nem ajánlott várandós és szoptató nők számára. Nem fogyasztható a változatos étrend helyettesítésére. Nem ajánlott gyermekek számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Nem tartalmaz dopping jellegű anyagokat. Száraz helyen max. 25 °C –os hőmérsékleten tárolandó, a közvetlen napsugárzástól elzárva. Óvd a fagytól! A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő fogyasztás, vagy tárolás következtében kialakuló károkért.

      

Allergén információ: A termék nyomokban tartalmazhat tejet, szóját, tojásfehérjét, glutént, földimogyorót, mogyorót, halakat és tenger gyümölcseit!

A vásárlók véleményei

Bromelain - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Bromelain - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Bromelain - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ