Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Big T 28 kapszula - Cutler Nutrition

BIG T tesztoszteron fokozó és természetes tesztoszteron szint növelő, amely úgy lett kialakítva, hogy komoly eredmények szülessenek. Kutatásokon alapszik és klinikailag tesztelt.Csökkenti az ösztrogént, támogatja az egészséges tesztoszteron szintet, az izomtömeg növekedését, az erőt, és növeli a szexuális aktivitást. Ha kőkemény eredményeket keresel, akkor BIG T-t keresed! 

Hosszú távon nem elérhető

Big T - természetes tesztoszteron fokozó, amely komoly eredményeket hoz

BIG T klinikailag tesztelt tesztoszteron fokozó, amely úgy lett kialakítva, hogy komoly eredményeket hozzon. Támogatja az egészséges tesztoszteron szintet úgy, hogy segít minimalizálni az ösztrogént. BIG T természetes tesztoszteron szint növelő, leghatékonyabb androgén mátrix, amely kisegíti a szexuális aktivitás növelését. A helyes táplálkozás és edzés program mellett, a BIG T úgy lett kialakítva, hogy jótékonyan támogassa az izomtömeg és az erő növekedését, a zsírégetést, a hangulatot és az energia szintjét. Ha kőkemény eredményeket keresel, akkor a BIG T-t keresed!

  BIG T tesztoszteron fokozó

 

Big T és előnyei:

  • tesztoszteron fokozó
  • minden összetevője természetes
  • 28 kapszulát tartalmaz
  • támogatja az erő és az izomtömeg növelését
  • elősegíti a szexuális aktivitás növelését

  BIG T teszstoszteron fokozó

 

Adagolás

Fogyasszon napi 1 kapszulát reggel, rögtön reggeli után. Ne fogyassza éhgyomorra és ne lépje túl az ajánlott adagolást. Legalább 4 héten keresztül ajánljuk fogyasztani és legfeljebb 8 héten kresztül. A ciklusok között 8 hetes szünetet érdemes tartani. 

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (1 kapszula)
BIG T™ TEST MATRIX (Proprietary Blend)425 mg
Broussonetia papyrifera (egész), Amerikai Sáfrány (mag), Nelumbinis Semen, Aspidosperma Quebracho - blanco (kéreg)  

 

További összetevők

Zselatin, mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, szilikagél, sztearinsav, FD & C kék no. 1, titán-dioxid.

 

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.Száraz és hűvös helyen tartsa, közvetlen napsugárzástól óvja! Tárolja gyermekektől elzárva!

Allergén figyelmeztetés: olyan üzemben készült, amely tejet, tojést, szóját, búzát, rákféléket, halolajat, mogyorót és földimogyorót dolgoz fel.

A vásárlók véleményei

Big T 28 kapszula - Cutler Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Big T 28 kapszula - Cutler Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Big T 28 kapszula - Cutler Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ