Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Better Stevia 175 tab - Now Foods

Gyártó: NOW Foods

A BetterStevia® egy kalóriamentes természetes édesítőStevia, nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat, ízesítőt és egyéb szintetikus adalékanyagokat. A termék édes ízű, alacsony glikémiás indexű, GMO mentes. Csupán tiszta Stevia kivonatot tartalmaz, amelyet a szervezet könnyen tud hasznosítani. Sokkal édesebb, mint a finomított cukor, kb. 60-100 - szor, viszont a kalóriatartalma nulla, tehát bűntudat nélkül fogyaszthatjuk.

Hosszú távon nem elérhető

Better Stevia – kalóriamentes, alacsony glikémiás indexű természetes édesítő, szintetikus színezőanyagok, ízesítők és más mesterséges adalékanyagok nélkül

A BetterStevia® egy kalóriamentes organikus édesítőStevia, nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízesítőket és egyéb szintetikus anyagokat. A termék alacsony glikémiás indexű, nem GMO, csupán tiszta, édes Stevia kivonatról beszélünk. Más Stevia készítményekkel ellentétben a gyártás során felhasználják a növény leveléből nyert teljes kivonatot, nem csak az izolált frakciókat, mint mondjuk a REB-A esetében. Minden egyes BetterStevia™ adagban érezhetjük a frissességet, ugyanis kiváló minőségű, teljes ízű termékről van szó. Nagyon hasonlít a közönséges cukorra, azonban kalóriamentes, tehát nem fog kínozni bennünket a bűntudat. Próbáld ki még ma, és érezni fogod mennyire édes.

 

better stevia new foods

 

A kémiai édesítőkkel ellentétben, a NOW® BetterStevia® tiszta Stevia kivonatot tartalmaz, amely könnyen hasznosítható az emberi szervezet által. Az ízzel, mely természetesen 60-szor, sőt 100-szor édesebb, mint a finomított cukor, édesíthetitek a kedvenc italaitokat, ételeiteket és desszerteket. 

 

A Better Stevia előnyei

  • természetes édesítő
  • kiváló, tiszta, édes íz
  • kalóriamentes
  • GMO mentes
  • megfelel vegetáriánusoknak és vegánoknak

 

Összetétel

Cellulóz, Certifikált Organic Stevia kivonat (tanúsítvány), kroszkarmellóz-nátrium és magnézium-sztearát (növényi eredetű).

 

Adagolás

Italok és ételek édesítésére szolgál. Használja ízlés szerint.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 tab (142 mg)
Kalória0 kcal
Zsír0 g
Nátrium0 mg
Szénhidrát0 g
   ebből cukor0 g
Fehérje0 g

 

Figyelmeztetés

Hűvös, száraz helyen tartandó.

A vásárlók véleményei

Better Stevia 175 tab - Now Foods

Write Your Own Review
Véleményt ír:Better Stevia 175 tab - Now Foods
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Better Stevia 175 tab - Now Foods

A kérdés leírása
Írj választ