Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Beta Ecdysterone 90 kaps - VemoHerb

Gyártó: VemoHerb
Rating:
100 %

A Beta-Ecdysterone egy kapszula formájú természetes stimuláns, mely egészen 95 %-ban tiszta Beta-Ecdysteron kivonatot tartalmaz, ami biztosítja az izomtömegek növekedését. Növeli a pszichikai és a fizikai ellenállást is, valamint megszünteti a krónikus fáradtságot. Kedvező hatással van az immunrendszerre, a memóriára és a koncentrációra.

Hosszú távon nem elérhető

A Beta-Ecdysterone egy természetes stimuláns, mely hozzájárul az izmok növekedéséhez, emellett növeli a pszichikai és a fizikai ellenálló képességet

A Beta-Ecdysteron az izomnövekedés egy természetes serkentője, valamint a szteroidok természetes alternatívája, melyet a Leuzeae carthamoides (leuzea carthamoides) növényből nyernek ki. Növeli a pszichikai és a fizikai ellenállást, egyben megszünteti a krónikus fáradtságot. Erősíti az immunrendszert és erős serkentő hatása van. Pozitívan hat a központi idegrendszerre, javítja a memóriát és a koncentrációt. Anabolikusan hat az izmok növekedésére. Tulajdonságai miatt elsősorban az erőnléti sportoknál keresett termék.

  Beta Ecdysterone VemoHerb természetes izomnövelő serkentő


A Beta-Ecdysterone és hatásai

  • az izomnövekedés természetes stimulánsa
  • 95 %-ban tartalmaz Beta-Ecdysteront
  • javítja a pszichikai és a fizikai ellenálló képességet
  • az izomtömegre és az erőre összpontosul a hatása
  • javítja a memóriát és a koncentrációt
  • erősíti az immunrendszert

 

Összetétel

1 vegán kapszula (hidroxipropil-metil-cellulóz): 245 mg száraz Leuzea Carthamoides kivonat (95 % Beta-ecdysterone), töltőanyag (maltodextrin), stabilizálószer (kalcium-foszfát), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát).

 

Adagolás

Fogyassz napi 2x 1 – 2 kapszulát. Idd le elegendő mennyiségű vízzel. A maximális hatás elérése érdekében fontos, hogy a napi fehérjebevitelt legalább az 1 kg testsúlyra 2 g fehérje szintén tartsuk.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 kapszula
Beta-ecdysteron (Luezeae Carthamoides növény kivonat)245 mg

 

Figyelmeztetés

Táplálék kiegészítő. Fogyasztása nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépd túl a megadott napi adag mennyiségét. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Száraz helyen tárolandó.

A vásárlók véleményei

Beta Ecdysterone 90 kaps - VemoHerb

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

100 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Beta Ecdysterone 90 kaps - VemoHerb

Write Your Own Review
Véleményt ír:Beta Ecdysterone 90 kaps - VemoHerb
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Beta Ecdysterone 90 kaps - VemoHerb

A kérdés leírása
Írj választ