Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Beta Alanin 500 g - Myprotein

Gyártó: Myprotein
Rating:
100 %

A Beta Alanin mindenki számára alkalmas, akinek kirobbanó erőre és erőnléti edzésre van szüksége. Ez az anyag a legtöbb edzés előtti stimulánst tartalmazza, de kisebb mértékben, mint egy adagnyi beta alanin. Azt is lehet mondani, hogy úgy nem csak úgy hat, mint egy edzés előtti stimuláns, de mint egy zsírégető is

Hosszú távon nem elérhető

Beta Alanin

Beta Alanine egyike annak a 20 aminosavnak amelyre az emberi szervezetnek szüksége van az ideális fehérjeegyensúlymegteremtéséhez. Az egyetlen, a természetben is előforduló nem esszenciális aminosavaknak. 
A Beta Alanine 
együttműködik az L-hisztid aminosavval, hogy a vázizomzatban megemelkedjen a karnozin koncentrációja. Kiemelkedően hasznos azok számára, akik kirobbanó teljesítményt szeretnének elérni: például sprintelésnél, súlyzós edzéseknél vagy küzdősportokban.

A Beta Alanine használata segíti a szervezet karnozin termelését. A karnozin koncentrációjának emelése az izmokban alapvető az atléták számára, mert az képes az izmokat keményebb és tartósabb munkára bírni. Továbbá képes megelőzni erős gyakorlatoknál a lactic-sav felrakodást az izmokban, és így visszaszorítja a fáradtságot.

Figyelmeztetés: Beta Alanine mellékhatásként előfordulhat a bőr felszínén bizsergő érzés, de ne aggódj mert ez teljesen normálisreakció a szervezetben végbemenő folyamatokra, amely folyamat nem rendelkezik egészségkárosító hatással.  

Ajánlott egy adagot 300 mg L-histidinnel fogyasztani, melyet edzés előtt 45 perccel fogyasszuk el, annak érdekében, hogy tovább növeljük a karnozin szintjét a szervezetben.


Kiszerelés:

500 g


Adagolása:

Töltés fázis (1-5 nap): Fogyasszon 1,5 g (egy Mp közepes mérőkanál felenaponta 4-szer, egyenletesen elosztva a nap folyamán.Legjobb vízzel vagy gyümölcslével fogyasztani étkezések között.

Fenntartó fázis (6-35 nap): Fogyasszon 1,5 g (egy Mp közepes mérőkanál felenaponta 2-szeregyenletesen elosztva a nap folyamán. Legjobb vízzel vagy gyümölcslével fogyasztani étkezések között. A 35. nap után egy hét pihenés ajánlott.


Összetevők:

100%-ban Beta Alaninet tartalmaz.

Mesterséges színezéket, tartósítószert, élesztőt, glutént, keményítőt, laktózt, sót vagy cukrot nem tartalmaz.


Figyelmeztetés: 

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  


A vásárlók véleményei

Beta Alanin 500 g - Myprotein

Write Your Own Review
Véleményt ír:Beta Alanin 500 g - Myprotein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Beta Alanin 500 g - Myprotein

A kérdés leírása
Írj választ