Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Beta-Alanin 128 kapsz - ActivLab

Gyártó: ActivLab

A beta-alanin egy nem esszenciális aminosav, amely a karnozin szintéziséhez van használva, ez megtalálható a vázizomzatban. 

Hosszú távon nem elérhető

Beta-Alanine

 

A béta-alanin egy nem-esszenciális aminosav, amit az izomsejtek használnak a karnozin szintéziséhez, amely egy dipeptid, béta-alaninból és l-hisztidinből, így kiemelt szerepet tölt be az intracelluláris pufferálásban, azaz a sejten belüli pH optimalizálásában van.  Formulánk mindkét komponenst tartalmazza! A karnozin magas koncentrációban található a vázizomzatban, és elsődlegesen a legerősebb, II-es típusú, gyors összehúzódásra képes izomrostokban. A karnozin-szint növelése táplálék-kiegészítéssel, egy növekvő népszerűségnek örvendő gyakorlat tájékozott atléták és testépítők körében.
Béta-alanin formulánk nem okoz felesleges súlygyarapodást vagy puffadást, nem tartalmaz stimulánsokat, sem más egyéb összetevőket vagy töltőanyagokat, amelyek gátolnák az effektív, személyre szabott adagolást. És természetesen, nem tartalmaz tiltott anyagokat!

 

Előnyei:

  • javítja az izomerőt
  • csökkenti az izomsejtek savasságát
  • javítja az izomregenerálódást
 

Kiszerelés:

128 kapszula
 

Ajánlott adagolás:

Fogyassz naponta 4 kapszulát. A még jobb eredményekért, fogyaszd edzés előtt.

 

Tápértékek:

1 kapszulában 4000mg beta-alanin

 

Figyelmeztetés:

Nem alkalmas gyerekeknek, terhes és szoptató nőknek. Szedése előtt konzultáljon orvosával. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesiti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Tartsa száraz, hűvös helyen, 25° C-ig. Védje a napfénytől és a fagytól. 

A vásárlók véleményei

Beta-Alanin 128 kapsz - ActivLab

Write Your Own Review
Véleményt ír:Beta-Alanin 128 kapsz - ActivLab
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Beta-Alanin 128 kapsz - ActivLab

A kérdés leírása
Írj választ