Beta Alanin 120 g - Scitec Nutrition

0%
0% (0)

A Beta Alanin a karnizon előjárója, amely lehetővé teszi az edzés intenzitásának és idejének a növelését, valamint a tejsav bomlását és javítja a szervezet regenerálódását. Támogatja a teljesítményt, az állóképességet és az erőt. Továbbá segít megtartani az energetikailag kiegyensúlyozott anyagcserét, az idegrendszer megfelelő működését és hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 5390 Ft

Beta Alanin - segít a hihetetlen teljesítmény nyújtásában, a hosszabb és keményebb edzések végrehajtásában 

A Béta-Alanin egy nem-esszenciális aminosav, amit az izomsejtek használnak a karnozin szintéziséhez. A karnozin magas koncentrációkban található a vázizomzatban, elsődlegesen a legerősebb, II-es típusú, gyors összehúzódású izomrostokban. A karnozin-szint növelése táplálékkiegészítéssel egy növekvő népszerűségnek örvendő gyakorlat, tájékozott atléták és testépítők közt. Megköti a H+ és késlelteti a pH csökkenését, ezért lehetővé teszi az edzés intenzitásának és hosszának növelését. Tehát ha támogatjuk a karnozin termelődését, összetevőinek a Beta alanine egyedi formulájának hozzáadásával, ezáltal növeljük az izom képességét a káros tejsav bomlásának végrehajtásához, ezzel egyaránt javítjuk a szervezet regenerálódását, szóval a teljesítményét is.

 

beta alanin scitec

 

Az edzés alatt, főleg a magas intenzitásúnál, a szervezetben nagy mennyiségű hidrogén ion halmozódik fel, amelyek savas környezetet hoznak létre az izmokban. Az ilyen környezet csökkenti az izom-összehúzódás képességét és gyorsan csökkenti teljesítményünket. Az ismétlődő erős izom-összehúzódások megtartásának képtelensége és a test határokon túli terhelése korlátozza izmaink terhelésének állapotát, ami nélkülözhetetlen előfeltétele a növekedésüknek. Azzal, hogy megtartjuk a pH kívánt értékét az izmainkban, képesek leszünk erős izom-összehúzódásokat végezni hosszabb időn keresztül és ezáltal elérjük a nagyobb izomtömeg kiépítését.

 

A Beta-alanin előnyei

  • segít megtartani az energetikailag kiegyensúlyozott anyagcserét
  • segít az idegrendszer helyes működésében
  • segít fenntartani a fehérje és a glikogén helyes anyagcseréjét
  • segít a vörös vérsejtek rendszeres termelődésében
  • hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez

 

Összetevők

Beta-alanin, L-histidin.

 

Adagolás

Naponta 5 db Béta-alanin kapszula bevétele ajánlott a nap folyamán egyenletesen elosztva. A pontos adag kiszámításához testtömeg-kilogrammonként 50 mg ajánlott naponta, ezért az egyenként 800 mg-os kapszulák bevételét ossza el úgy, hogy a legközelebb legyen a kívánt béta-alanin mennyiséghez.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (4 g)
Beta-alanin 3600 mg
L-histidin 400 mg

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja száraz helyen, 25°C-ig. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyerekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja kisgyermekektől védve. gyártó nem felel a helytelen használat vagy tárolás által okozott károkért. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. A béta-alanin bizsergető érzést okozhat a bőr felületén.

Allergán figyelmeztetés: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

További Információ
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes igen
EAN 5999100001190
Főkategória Béta-Alanin

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Beta Alanin 120 g - Scitec Nutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Beta Alanin 120 g - Scitec Nutrition
Your Rating
Príchuť Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ