Póló Be Better Be Stronger - GymBeam

0%
0% (0)

Be Better Be Stronger rövidújjú póló feket színben, "Be Better Be Stronger" felirattal, lefordítva "Légy jobb, légy erősebb". Minden sportoló számára való, aki hisznek a kemény munkában és folyamatosan jobbak szeretnének lenni. 100% előmösott pamutból készült, amely semmilyen allergiás reakciót nem vált ki izzadásnál, ezért edzéshez és hétköznapi viseletnek is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető

Be Better Be Stronger: stílusos póló azoknak, akik mindig jobbak és erősebbek szeretnének lenni

Be Better Be Stronger póló egy "must have" darab a szekrényedben. Természetesen, csak abban az esetben, hogy hiszel a kemény munkában és folyton egyre jobb szeretnél lenni. "Be Better Be Stronger" feliratot tartalmaz, lefordítva "Légy jobb, légy erősebb". Ez a fekete színű póló 100% előmosott Jersey pamutból készült, ami nagyon jó minőségű anyag, ezért nem csak hétköznapi viseletnek jó, hanem edzőterembe is. A jó minőségű anyagnak köszönhetően nem okoz allergiás reakciót az izzadásnál. Ennek a stílusos pólónak bordázott a nyaka, a vállakon hátul pedig merevített. Ennak a Gildan márkájú pólónak ráadásul dupla varrásúak az ujjai, az alsó szegélye és semmilyen gyűrődés a közepén, egyszerűen ez egy top póló.

 

Kinek ajánlott a Be Better Be Stronger póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amelyek minőségi anyagból készültek, mint a 100%-os előmosott pamut, ám fontos számukra az igényesség és a stílusosság is, és megakarják mutatni a világnak, hogy nem félnek a kemény munkától.  

 

Milyen méretet válasszunk?

NagyságSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Be Better Be Stronger - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Be Better Be Stronger - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ