Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BCAA Complex 300 g - Scitec Nutrition

Rating:
100 %

A BCAA Complex egy italpor, leucin, izoleucin és valin tartalommal (8:1:1), glutaminnal,B vitaminnal, az anabolikus állapot megtartásához az izom szövetekben.

Hosszú távon nem elérhető

Leucin-domináns BCAA amino mátrix

 

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és avalin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők.

Az elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. Aleucin, az izoleucin és a valinelengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje-forrásokból biztosíthatók. A hagyományos BCAA termékek tipikusan 2:1:1 arányban tartalmaznak leucin, az izoleucin és avalint, de jelenleg a piacon az új standard a BCAA-knál a leucin-domináns, 8:1:1 arány, a többi elágazó láncú aminosavhoz mérve. Ezzel az aránnyal már nem kell növelni a teljes dózis nagyságát, hogy a magas leucin-bevitelt biztosíthassuk.

BCAA COMPLEX formulánk nem áll meg egy új BCAA-aránynál! A glutamin, a népszerűséget tekintve, csúcskategóriás összetevő a sportolók számára, így hozzáadtuk formulánkhoz, hogy fokozzuk a glutamin-bevitelt is. Hogy emeljük a formula komplexitását, hozzáadtuk az l-alanin aminosavat is, amely csupán a leucintól marad el a fehérjékben való előfordulási arányt tekintve, és főleg húsokban található nagy arányban. Végül, a BCAA COMPLEX B6 vitamin-forrás is egyben, amely hozzájárul*:

  • A hormonális aktivitás szabályozásához
  • A normál energia-termelő anyagcseréhez
  • A fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
  • Az immun- és idegrendszer normál működéséhez
  • Megfelelő fehérje- és glikogén anyagcseréhez
  • Megfelelő vörösvértest-képződéshez.

 

Használati utasitás

1 adag BCAA COMPLEX italpor, legalább 300 ml vízben feloldva fogyasztandó megvárva, míg valamennyi összetevő feloldódik. Alkalmazása edzés közeli időben és/vagy alatt javasolt. Amennyiben szükséges további adag is fogyasztható a nap folyamán bármikor, ha aminosav bevitelre van szükség és a leucin készlet feltöltése nem történt meg a napi étkezésből. (pl. 3 óránként)


Összetétel

L-leucín, dextróza, L-izoleucín, L-valín L-alanyl L-glutamín, kyselina citrónová, citrón aróma, aspartám, riboflavín na farbu, pyridoxín hydrochlorid.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

 

Tápértékek táblázata

SCITEC NUTRITION BCAA COMPLEX

Összetétel:
Egy adag mérete: 10 g | ~1 heaping scoop
Adagok Száma: 30
  Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 10 kcal  
    Kalória Zsírból 0 kcal  
Zsír 0 g 0%
Szénhidrát 2.4 g 1%
   Cukor 2,4 g  
Fehérje 0 g  
Makronutriensek
 0% Fehérje
 24% Szénh.
 0% Zsír
 76% Egyéb
Kalóriaeloszlás
 0% Fehérje
 96% Szénh.
 0% Zsír
 4% Egyéb
L-Leucine 4000 mg *
L-Isoleucine 500 mg *
L-Valine 500 mg *
L-Alanyl 125 mg *
L-Glutamine 125 mg *
Vitamin B6 1,7 mg 121%
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance. 
† RDA not established in the EU.
Ingredients: L-Leucine, Dextrose, Acidifier (Citric Acid), Flavoring (Lemon), L-Isoleucine, L-Valine, L-Alanine, L-Glutamine, Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Coloring (Riboflavin), Pyridoxine HCl.

 

A vásárlók véleményei

BCAA Complex 300 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:BCAA Complex 300 g - Scitec Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

BCAA Complex 300 g - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ