Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BCAA 2:1:1 - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
40 %

A BCAA 2:1:1 egy BCAA elágazó láncú aminosavakkal, tehát leucin, izoleucin és valin optimális arányban az emberi szervezet számára. Az L-leucin aminosav, amelynek a legnagyobb az antikatabolikus hatása, rögtön kétszer olyan mennyiségben van jelen. A BCAA elősegíti az izomfehérje szintézist és gyorsítja a regenerálódást. 

Hosszú távon nem elérhető

BCAA 2:1:1 kiváló aránya az aminosavaknak a gyorsabb regenerálódáshoz

 

A BCAA 2:1:1 táplálékkiegészítő, amelynek elágazó láncú aminosav, azaz leucin, izoleucin és valin az alapja. Arra való tekintettel, hogy ezek esszenciális aminosavak, amelyeket a szervezet nem képes maga előállítani, épp ezért arra van utalva, hogy más forrásból pótolja azt. A BCAA-nak az aminosavak között különleges szerepe van, mivel a többi aminosav spektrumban, amelyek az izomfehérjét alkotják, a harmadát alkotják. A következő különbség ezekben az aminosavakban az az, hogy egyenesen az izmokban metabolizálódnak, és az izomglikogén elhasználása az edzés során ezek az aminosavak nagyobb arányban vannak metabolizálva, aminek az az eredménye, hogy veszítünk az izomtömegünkből. 

 

Amennyiben az edzés során az izomtömeg megroncsolódik, azaz katabolizmus megy végbe, akkor a regenerálódás sérül és megáll az izomtömegnövekedés. Épp ezért elengedhetetlenül fontos pótolni a BCAA-t, amelynek kimagasló hatása van az izomépítésre, a védelemre a roncsolásuk előtt, mivel az elhasznált aminosavak azonnal helyettesítve vannak. Az izomtömeg bomlása is fokozottabb az alacsony szénhidráttartalmú diétáknál és az éhezéseknél. Ám bizonyított, hogy a BCAA éhgyomorra való bevitele az edzési időszak során növeli a zsírégetést és csökkenti az edzés utáni fáradtságot. 

 

 

BCAA 2:1:1 aminosav

 

 

Ilyen esetekben jelentősen csökken a BCAA értelme, mivel a szervezet úgy használja őket, mint a hiányzó szénhidrátok pótlását. A BCAA aminosavak közül a legfontosabb az L-leucin, mivel a legnagyobb az antikatabolikus hatása. Mivel az emberi szervezet a leucin nevű aminosavat használja ki a legjobban, így az aránya a BCAA-ban 2:1:1, más aminosavakkal összehasonlítva azonnal dupla olyan mennyiségben van jelen. A 2:1:1 optimális aránya az elágazó láncú aminosavaknak, a legjobb eredményeket garantálja.  

 

A 2:1:1 leucin:valin:izoleucin aminosavarány néhányszorosára növeli a tiszta izomtömegszintézist és döntő hatása van az izomtömegnövelésre és védelemre a leterhelő edzések során, stresszhelyzetben vagy diétáknál. Ez a kombináció jelentősen rövidíti a regenerálódás idejét és meghosszabbítja az intenzív edzés idejét a pozitív nitrogén egyensúly megtartásához.

 

A BCAA 2:1:1 hatásai

  • növeli az izomtömeg minőségét és mennyiségét,
  • elősegíti az izomtömegtermelést,
  • megújítja az erőt és gyorsítja a regenerálódást,
  • védik az izomtömeget bármilyen fizikai aktivitás okozta sérüléstől,
  • védik az izomtömeget a pusztulástól a testsúlycsökkenés során,
  • elegendő mennyiségű elágazó aminosav a keményebb edzéshez,
  • növelik az abszolút erőt,
  • égetik a zsírt és csökkentik a túlsúlyt.
 
 
 
BCAA 2:1:1 aminosav

 

 

Kiknek ajánlott a BCAA 2:1:1? 

A BCAA 2:1:1 a GymBeam-től mindenkinek ajánlott, akik fizikailag aktívak vagy olyan sportolóknak, akiknek hosszabb edzéstervük van. Azonkívül, hogy kiváló kiegészítő az izomtömeg regenerálására és védelmére, ideálisak a diétába mindenkinek, akik fogyni akarnak de nem akarják elveszíteni a nehezen kidolgozott izomzatot.

 

 

Adagolás:

Fogyasszon 4 - 7 kapszulát naponta, bő vízzel fogyasztva. A legjobb hatások edzés előtt és után figyelhetők meg.

 

Összetevők

L– leucín, L– izoleucin, L– valin, zselatin kapszula

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (4 kapsz)
Energiaérték       16,76 kJ / 70,2 kcal
Zsírok0 g
Cukrok0 g
Fehérjék3,9 g
Aminosavprofil                  
L-leucin1000 mg
L-izoleucin500 mg
L-valin500 mg

 

A vásárlók véleményei

BCAA 2:1:1 - GymBeam

Összesített termék értékelés

40%
40%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

40 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény BCAA 2:1:1 - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:BCAA 2:1:1 - GymBeam
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

BCAA 2:1:1 - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ